Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha izgat a párom szexuális múlja?
Figyelt kérdés
Ez alatt azt értem hogy kb 2 éve vagyunk együtt és mióta egyszer beszéltünk arról hogy előttem neki mi volt, valahogy nagyon elkezdett izgatni a dolog és foglamma sincs hogy miért. Azóta csomószor eszembe jut hogy ha lenne erről valami videó akkor tuti hogy megnézném és nagyon tetszene. Elmondhatom szerintetek ezt neki?
26f/25l
2020. júl. 7. 09:33
1/9 anonim válasza:
Igen, elmondhatod. Kérd meg, hogy mesélje el részletesen a korábbi aktusait!
2/9 anonim válasza:
hmm, csak lassan a testtel. Ismerem, nekem is van, ez kicsit olyan Hotwife dolog. A legtöbb lány pozitívan áll hozzá, főleg, hogy csak fantázia, de hogy biztosra mész, nagyon apró lépésekkel kezd.
3/9 anonim válasza:
Jobb ha nem tudod szerintem,barátom is kérdezett ilyen dolgokról,de eltereltem a szót,nem akartam beszélni az előző kapcsolatomról.főleg nem a szexről.Mondtam,neki,hogy veled sokkal jobb a szex,ez legalább önbizalmát erősítette,még ha nem is teljesen az igazt mondtam,de ez a kis hazugság belefért.
4/9 anonim válasza:
"legalább önbizalmát erősítette,még ha nem is teljesen az igazt mondtam,de ez a kis hazugság belefért"
én ezt utálom, mert ezeket a kis hazugságokat mindenki aki nem teljesen hülye, észreveszi.
És az a baj, ha már egyszer észreveszed, akkor azt kérdezed magadtól, hogy most kicsit füllentett, vagy teljesen át akar verni
5/9 anonim válasza:
Ha nem esel át a ló túloldalára,ha nem lesz egy kicsit sok a téma akkor prsze.
6/9 anonim válasza:
Ún. cuckold fétised van ezért izgat. Elsőre csak erősítsd meg a barátnődben hogy a múltjára nem vagy féltékeny és neked tetszik, izgat hogy "élt". Ha meg akarod vele élni akkor lassan haladj, erősítsd a bizalmat és óvatosan tudd meg, hogy érdekli-e. Ha nem akkor viszont ne erőltesd.
7/9 anonim válasza:
Igen,elmondhatod.Engem is izgat,mesélt is róla.
8/9 anonim válasza:
Kérdezd nyugodtan.Engem is izgat,főleg szex közben.Ilyen videót én is szívesen megnéznék.
9/9 anonim válasza:
Sohasem értettem, hogy lehet beizgulni arra, hogy az aktuális partnerünk valaki mással kefél(t).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!