Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fétisek. Szinte mindenkinek van. Megélitek vagy csak vágyakoztok utána? Netán szégyellitek? Nemrég a BDSM világába kóstoltam bele és nagyon felvillanyozónak találtam.
Én sub vagyok, szeretem ha a férfi irányít, övé a kontroll, izgat a fájdalom is, a durvaság, ha kényszerít, erőszakos velem stb. Jöhetnek különböző szexjátékok is pl bimbócsipesz, plug, szájpecek stb. Izgat az is ha a pasi lepisil vagy akár a számba engedi.
Megélem? Igen. Mondhatni. De sokáig csak vágyakoztam erre mert kevés ilyen beállítottságú pasi van.
Nem szégyellem egyáltalán. Senkinek semmi köze ehhez, ha meg én és a partnerem élvezzük akkor nincs ezzel semmi gond.
N
Én a BDSM-et megélem, más vágyakba meg csak belekóstoltam és vannak elég perverz dolgokra lehetőségeim is
azért jobb határokkal kezelni ezeket a dolgokat, mert hamar túlnyúlhatnak az emberen
F
Szintén a Bdsm-re kattanok, sub beállítottságú lány vagyok.
Nem szégyellem, meg is éltem már néhányszor :)
Imádom.
Egyedül csak azért vagyok szomorkás, mert eddig csak 1 tökéletes dom partnerem volt, ritka kincs az olyan.
Vérbeli dom volt. Még most is benedvesedem, ha csak rágondolok egy-egy játszadozásunkra..
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!