Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eszre veheto ha egy lany a szemetekbe nez es utana lenéz "oda"? Mit gondolnatok a lanyrol?
Figyelt kérdés
2020. júl. 3. 13:51
1/8 anonim válasza:
Hogy szimpatikus vagyok neki, és egészséges étvágya van?
2/8 anonim válasza:
Az hogy egyben végigmért, a nők nem nézegetik "csak ott" egyben nézik meg az embert. Először a szemeket, arcot, mosolyt, fogakat, kezet, testalkatot stb. az hogy a nacidban mi van nem fogja őket érdekelni egészen addig amíg az ágyig el nem jutsz velük.
3/8 A kérdező kommentje:
Én is nő vagyok, tehát nem kell megmondanod hogy én hogy gondolkodjak :)
2020. júl. 3. 15:11
5/8 A kérdező kommentje:
Nem igaz az hogy szexig nem erdekli a noket hogy "mi van a nacidban".
2020. júl. 3. 16:41
6/8 anonim válasza:
Erre én is rácáfolnék. Néha csak a kíváncsiság hajt hogy meglessem a pasit ott is ha már megnézem. Ez nem jelenti azt hogy le fogok vele feküdni.
7/8 Á.Zoli válasza:
Bízom benne, hogy tetszik, amit lát... 😊
8/8 anonim válasza:
1* a régi főnökasszonyom tette ezt - komolyan. Fedélzeti problémás volt...
Ha egy idegen nő tenné?:
1, Céloz egy t*nrúgáshoz:);
2, Kíváncsi lenne rá;
3, Nem tud dolgokat hova tenni (önbizalom hiányos), így inkább oda néz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!