Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Nektek bejönne, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megfáradt Vándor kérdése:

Lányok! Nektek bejönne, ha néha kicsit perverzebb dolgokkal fel lenne dobva a szex?

Figyelt kérdés

Nekem eddig nem igazán volt szerencsém a nőkkel olyan értelemben, hogy a szexben csak kb. a normál dolgokat engedték. Még csak egy kis vibris játék sem fért bele nyalással egybekötve.

Legutóbbi exemmel azért lett pl. vége, mert nyalás után addig nem volt hajlandó csókolózni, amíg minimum nem öblögettem Listerinnel, de ha lehet inkább fogmosást várt el.

Nekem vágyam lenne kicsit néha olyanokkal feldobni, mint a szembekötés, kis kötözés, bilincs, pici fenekelés vagy csak simán míg a csiklóját kényeztetem, ujjazás helyett egy vibrátorral izgatom. Illetve néha kimzdulni a hálószoba-franciaágy kötelékből, ha nem is nyilvános helyen elbújva, de minimum egy konyhapult, zuhanyzó férjen már bele.

Ezek csak nem akkora elvárások, vagy rosszul gondolom? Túl sokat akarok?

2020. júl. 6. 10:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
86%

Régen sok olyan nő volt, aki időnként dugás közben is azt kérte hogy hadd kapja be, mert szereti a "puncis-farkas" kevert ízeket.

Az ilyen csajok úgy 6-8 éve haltak ki, vagy mentek férjhez örökre. :)

2020. júl. 6. 12:14
 12/18 anonim válasza:
100%

Hogy hol találni ilyen lányokat, erre senki nem tud megfelelő választ adni.

Senkire nincs ráírva milyen szexuális vágyai vannak, egy kedves, visszahúzódó lány is vágyhat ilyen dolgokra, ugyanúgy mint ennek az ellenkezője.

Viszont ismerkedésnél, egy ilyen jellegű kérdés, hogy mennyire tartja szexuálisan nyitottnak magát, szerintem abszolút belefér felnőtt embereknél. Persze nem ezzel indítani, de idővel fel lehet hozni a témát és ha már ezen fennakad valaki, akkor lehet hogy nem őt keresed.

#4-es voltam

2020. júl. 6. 12:36
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon is.

22L

2020. júl. 6. 12:46
 14/18 anonim ***** válasza:
72%

Én annyira nem értem ezt a "Hol van az a..." hozzáállást.

Igen, vannak lányok akiknek a szexben nagyon sok a tabu, én is találkoztam olyannal, sőt, messziről látszik valakiről, hogy mennyire is felszabadult a szex terén, elég 5 percet beszélgetni velük.

Akivel lehet incselkedni, akivel lehet poénkodni már beszélgetés közben szex terén, aki kacérkodik, ha még csak poén szinten is, az szereti a szexet. És ha szereti a szexet, akkor az a lány szinte mindenben benne van.

Amiben nincs benne, abban nem azért nincs benne, mert prűd, hanem azért, mert kipróbálta és nem jött be neki, ami miatt nem lehet panaszkodni.

Szóval én azt kérdezem: Miért jöttök össze olyan lánnyal, akiből hiányzik ez a pajkos, szexi beállítottság?

Ha még nem is tudod kiszűrni ezt beszélgetésben, mert gyenge a radarod, már maga a flörtölés és csókolózás fázisban hamar átjön.

És a végére egy közhely, ami szerintem 99%ban helytálló: minden nő titokban qrva, csak a megfelelő partner kell hozzá.

Ha a csaj már csinálta a durvát mondjuk exével, de veled nem, akkor itt te vagy a baj. Ha téged elhagy egy másik pasiért aki teljesen más, kemény, izgalmas, vad szexet biztosít neki, akkor megint csak te rajtad múlt.

És az utolsó közhely: Ha ki tudod elégíteni a nőt, akkor az a nő bármit megtesz neked az ágyban!

2020. júl. 6. 13:15
 15/18 anonim ***** válasza:

"Kedves kérdező. Pasiszemmel nézve, ezek még nem is perverziók, nálam ennél merészebb dolgok mennek, csak egy ideje csajt nem találni ezekhez, mert mind álomvilágban élő prűd misszhercegnő lett, aki a sima szexet is úgy képzeli el hogy a herceg cserébe gazdaggá teszi."

Szerintem ez pont régebben volt jellemző (annyi különbséggel, hogy a gazdagságért cserébe még szűz is volt a hercegnő - és nulla fogalma volt bármiről, ami szexualitás)

2020. júl. 6. 14:46
 16/18 anonim ***** válasza:
Pont hogy nem..6-10 éve zsinórban fűztem be az ilyen puncikat mindenféle mocskos dologra, most meg semmi, nada, zéró. :)
2020. júl. 6. 14:59
 17/18 anonim ***** válasza:
6-10 év alatt azért ki lehet öregedni a műfajból.
2020. júl. 6. 15:01
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Férfiként írok: Minden ember más, meg kell találnod a hozzád illőt. Bár a leírásod alapján eléggé prűd fa3,14nákba futottál bele eddig, hidd el, hogy van olyan nő, aki ezeknél sokkal merészebb dolgokban is benne lenne!

Amiket írtál, az a perverzióktól még nagyon de nagyon messze van.

Az viszont igaz, hogyha úgy megdugod a nőt, hogy kb. az ájulás határán legyen, onnantól nincs olyan dolog, vagy csak egészen kevés, amit ne kérhetnél tőle az ágyban!

2020. júl. 6. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!