Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van az, hogy a természet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a természetes vörös lányok perverzebbek?

Figyelt kérdés

Nem eggyel volt dolgom. Ha ilyen lányként olvasod a kérdésem, válaszolj már légyszives.

Mert minden király, de nem tudtam rájönni az okára xD

#szex #vörös #Szexualisehseg
2019. jún. 16. 13:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is vörös vagyok, perverz is, de nem hiszem hogy a vörösek sokkal perverzebbek mint a más hajszínűek.
2019. jún. 16. 13:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
nem perverzebbek és én hajlok afelé elég erősen hogy ez nem hajszín függő
2019. jún. 16. 13:12
 3/9 anonim ***** válasza:
A legjobb párkapcsolatom egy természetes voros barátnommel volt nagyon élveztem minden percet velem mert kib**zott dogosek az ilyen csajok igaz nem szerette annyira az orált de én mindent megadtam neki csak kár hogy rovid ideig tartott a kapcsolatom vele mert elkellett utaznia..
2019. jún. 16. 13:36
 4/9 anonim ***** válasza:
78%
Nem perverzebbek. Neked is csak netes poreszen volt dolgod vörös csajokkal szerintem...
2019. jún. 16. 13:36
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a hozzászólásokat. Tovabbra is várom a VÁLASZT...a kérdesre. Mert eddig azt egyet se kaptam :)
2019. jún. 16. 13:59
 6/9 anonim ***** válasza:
75%

Attól hogy a kérdésedre nem olyan válasz jött amit te szeretnél látni, attól válaszolva van rá.

Fogd fel, hogy nincs olyan hogy a vörös lányok perverzebbek, mert ez nem a hajszíntől függ. Ennek következtében senki nem tudja megmondani hogy miért perverzebbek.

Amúgy meg milyen választ vársz?! Mert vörösek több hormont termelnek, vagy mi?!

Ezt kb senkinél nem lehet megmondani hogy miért perverz, nemcsak a vöröseknél....

2019. jún. 16. 15:06
 7/9 A kérdező kommentje:

Az, hogy szerintem jött válasz nem jelenti azt, hogy tényleg jött is.

A kérdést én tettem fel.

Nem nem tetszik egyszerűrn a válasz, hanem nem adtak a témában se választ.

Az utolsót nem köszi.

2019. jún. 16. 20:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem perverzebbek. Csak mivel te jobban rájuk vagy gerjedve, öntudatlanul is mélyebb szerelembe vagy képes ejteni őket, mint mondjuk egy neked kevésbé tetsző szőkét. Ha pedig szerelmesebb, sokkal jobban el tudja magát engedni.
2019. jún. 17. 18:29
 9/9 anonim ***** válasza:

Pályafutásomra visszagondolva, egyáltalán nem perverzebbek! Sőt!

Ahogy tapasztaltam, a barnák és a szőkék vezetnek perverzitásban...

A vörösek, (hármat ismertem) mind megbízhatóak, hűségesek és felelősségteljesek voltak. Egyiknek hiába udvaroltam évekig, nem bírtam meggyőzni, másikkal rövidebb kapcsolatom volt, nagyon más volt az életritmusunk, nem jöttük ki, nem jött ki velem, pedig..., a harmadik felér egy házassággal. Egyikre sem volt jellemző semmi extrém, semmi perverz.

Barnákkal és szőkékkel viszont kellett már olyat csinálnom, amin magam is meglepődtem! Nem voltak szégyenlősek!

2020. jún. 13. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!