Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a természetes vörös lányok perverzebbek?
Nem eggyel volt dolgom. Ha ilyen lányként olvasod a kérdésem, válaszolj már légyszives.
Mert minden király, de nem tudtam rájönni az okára xD
Attól hogy a kérdésedre nem olyan válasz jött amit te szeretnél látni, attól válaszolva van rá.
Fogd fel, hogy nincs olyan hogy a vörös lányok perverzebbek, mert ez nem a hajszíntől függ. Ennek következtében senki nem tudja megmondani hogy miért perverzebbek.
Amúgy meg milyen választ vársz?! Mert vörösek több hormont termelnek, vagy mi?!
Ezt kb senkinél nem lehet megmondani hogy miért perverz, nemcsak a vöröseknél....
Az, hogy szerintem jött válasz nem jelenti azt, hogy tényleg jött is.
A kérdést én tettem fel.
Nem nem tetszik egyszerűrn a válasz, hanem nem adtak a témában se választ.
Az utolsót nem köszi.
Pályafutásomra visszagondolva, egyáltalán nem perverzebbek! Sőt!
Ahogy tapasztaltam, a barnák és a szőkék vezetnek perverzitásban...
A vörösek, (hármat ismertem) mind megbízhatóak, hűségesek és felelősségteljesek voltak. Egyiknek hiába udvaroltam évekig, nem bírtam meggyőzni, másikkal rövidebb kapcsolatom volt, nagyon más volt az életritmusunk, nem jöttük ki, nem jött ki velem, pedig..., a harmadik felér egy házassággal. Egyikre sem volt jellemző semmi extrém, semmi perverz.
Barnákkal és szőkékkel viszont kellett már olyat csinálnom, amin magam is meglepődtem! Nem voltak szégyenlősek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!