Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan aláznátok meg egy lányt szexuálisan?
Leginkább azzal aláznám meg, hogy az egész testét irányítom, megfogom a derekánál és felemelem, átforgatom más pózba, ahogy és amikor én akarom és közben nagyon durván megdugom. Használnám a testét, ha hirtelen a melleihez támad kedvem, akkor kiveszem belőle a farkamat és hozzádörgölöm vagy megdugom a cicijeit. Ha a szájához, akkor megdugom a száját, aztán vissza punciba. A végén az élvezés a legjobb, leszorítom és beterítem az arcát, aztán az ajkain törölgetem le tisztára a farkamat.
Lényegében így, "használnám" a csajt az ágyban ahogy nekem tetszik.
előtte beszélgetnék vele, hogy a vágyait megismerjem. Utána, hogy tudom, mik a keretek, már tudom, mit tegyek vele.
ehhez bizalom kell, és a keretek tisztázása, hogy a vágyaink összeérjenek
attól függ őt mik izgatnak
nekem nem mindig jön be az alázás és nem is minden formája, meg vannak olyan dolgok amik nekem jönnek be, de általában a suboknak kevésbé
F
#6-os nagyon izgató amit leírtàl
#7es persze, meg kell beszèlni elötte kit mi vonz ès mennyire
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!