Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, a rosszlányokon mindenki kamus?
Én kb 10nél jártam és 1-2 nézett ki teljesen máshogy, mint a képeken...
de ettől még ők voltak rajta, csak 5éve.
A legtöbben arra építenek, hogy a fogadat szívva ezt mondod:
"Na jó, ha már ittvagyok..."
Én a 10 év alatt kb 5x jártam így
Legalább te jól csinálod. Sok balek marad aztán mérgelődik utólag
Aki kamus nem kell maradni, és szépen fel kell írni róla...
Mindenki a legjobb képét teszi ki magáról, ezért előfordulhat, hogy nem teljesen a valóságot fedik. Csak gondolj a facebookra, vagy egy szimpla önéletrajzra, oda is a legelőnyösebb fotók kerülnek. Mindig végig kell olvasni az értékeléseket is, ha van időd esetleg meg lehet kérdezni pár értékelőt privátban. Velem még nem fordult elő, hogy nem az a lány várt volna akit választottam, de olyan igen, hogy amikor megláttam kiábrándultam, mert a képeken nem látszott hogy le vannak esve a vállai, és a feneke is tré volt. Kissé szívtam a fogam, de gondoltam majd jó lesz a szex. Hát az sem volt valami fergeteges, ráadásul, dolgunk végeztével a csaj eléggé kioktató hangnemre váltott amikor a magánéletem egyes részleteit megosztottam vele.
Amúgy elsősorban a kérdezőnek szól, de mások is válaszolhatnak. Ha az ajtóban elmegy a kedvetek ti, hogy szerelitek le a lányt?
Már alapvetően nehéz azt mondani, hogy bocs de ge*i ronda vagy, persze nem ezekkel a szavakkal, de akárhogy is, elég bántó lehet és félnék attól, hogy elkezd balhézni, esetleg ott van a közelben a manager-e vagy ilyesmi. Szóval, hogy lehet ezt udvariasan, de határozottan kezelni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!