Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jo gondolat ha ismerkedem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jo gondolat ha ismerkedem ezzel a csajjal elotte?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam,hogyha 38 eves koromig nem lesz baratnom akkor vasarlok egy élethű sex doll-t.Nem a szex miatt.Nem tudnam ugyse,h hogyan kell tisytitani az ilyen babakat :D Meg muanyaggal nem menne.De nagyon élethűek ez a lenyeg.A fekete hosszu hajert mar megerne.Enyhitheti a magányomat ? Szerintetek,h lesz a dobozban,mesztelenul vagy ruhaban? Nem szeretnem mar latni elsore mesztelenul :) eloszor gyertyafenyes vacsora...beszelnek is hozza persze.Nem igen sokat fog enni az etelbol,de legalább végre ilyet is át élek egy "lánnyal".Az tetszene leginkabb,h fekszunk az agyban és nézzük a tévét.közben simogatnám.Igy ez elképzelve elég jo,de mi lesz ha csak kidobom a penzt es csak magányos maradok??

Mielott elkezdenetek mocskolni megkérnék mindenkit,h normális hangnemben tegyetek,vagy ha segíteni nem tudok ne írjátok.Aki rendes lesz annak megy a zöld.

2020. júl. 5. 15:28
A kérdező szavazást indított:
Jo otlet
nem jo otlet
maganyos maradsz
probald meg
Kommentben kifejtem
kezdj azzal a 900 dollarral mast
boldog leszel nagyon
23 szavazat
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
segíteni nem tudtok akkor ne írjatok hülyeséget * -ezt akartam írni
2020. júl. 5. 15:29
 2/16 anonim ***** válasza:
38%
Miért nem költöd azt a pénzt egy személyi edzőre?
2020. júl. 5. 15:33
 3/16 anonim ***** válasza:
51%
Inkabb legyen egy haziallatod, az oldja a maganyt. Sajnos a szexbabak ideig oraig jo, de aztan rajossz, h nem az igazi es szanalmasnak fogod magad erezni. Nekem se volt meg baratnom es valszeg nem is lesz soha, meg is szerintem ez nem jo megoldas.:/
2020. júl. 5. 15:34
 4/16 anonim ***** válasza:
79%
Magányos maradsz. Nem pótolja az emberi kapcsolatokat egy darab műanyag. Ha ez így lenne, akkor bámilyen tárgy megtenné, ez tök felesleges. Vegyél inkább egy háziállatot.
2020. júl. 5. 15:34
 5/16 A kérdező kommentje:
Szemelyi edző? az mit csinál?
2020. júl. 5. 15:35
 6/16 A kérdező kommentje:

De imádom a női haj simogatását.Es ezek a babák tok élethűek.

Így se érné meg ? a haj simogatás nem szexuális jellegű.

2020. júl. 5. 15:43
 7/16 anonim ***** válasza:
Mondjuk segítene elérni egy olyan alakot, amivel már hús-vár nőt is kaphatnál.
2020. júl. 5. 15:43
 8/16 A kérdező kommentje:

ma 15:43 Nem mehetek pszichológushoz se ilyen szemelyi edzohoz.

Mert nem ertenem mit mondanak.En mas országban lakom.De a nyelvet alog beszelem.

2020. júl. 5. 15:46
 9/16 anonim ***** válasza:
70%
És a te országpdban nincs se pszichológus se edző??? :D Nehezen hihető
2020. júl. 5. 15:51
 10/16 A kérdező kommentje:
Nem tudok vele beszelni....Anyukámmal menjek vagy mit vársz utolsó :D
2020. júl. 5. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!