Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mire véljem,hogy egy 53 éves...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire véljem,hogy egy 53 éves nő ennyire rám van kattanva?

Figyelt kérdés
Én 33éves férfi vagyok. Korombeli gyerekei,férje van,jó anyagi körülmények közt élnek.Elkezdtünk beszélgetni és úgy viselkedik,látom rajta,hogy nagyon rám van kattanva(ez fura mert ilyet huszonéveseknél tapasztaltam). Jól tartja magát,stílusosan öltözködik,mindig is gondolkoztam milyen lehet egy ilyen jobb idősebb nővel. Házas vagyok én is,de ha ennyire akarja nem biztos,hogy ki kéne hagyni. Csak fő kérdés,hogy mennyire tudnak ilyen idősen ráakaszkodni az emberre. Volt már szeretőm huszonéves,de alig tudtam levakarni. Talán ennyi idősen már értelmesebbek.
2020. júl. 5. 06:55
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Házas vagy, ő is házas gondolkozz. Megéri e neked 2 házasságot tönkre tenni azért mert úgy hiszed rád vannak kattanva. Mi van ha rosszul látod és besülsz? Maradj a feleségednél szerintem az a biztos.
2020. júl. 5. 07:17
 2/8 anonim ***** válasza:
80%
Ha már most a levakarás jár a fejedben, akkor inkább hagyd! Jobbat érdemel. Próbáld ki inkább az almás pitét, azt biztosan le tudod utána vakarni.
2020. júl. 5. 07:22
 3/8 anonim ***** válasza:
93%

Nem fog rádakaszkodni, ő se hülye.

Valszeg otthon minden oké, de már a szex nincs meg, mert a papa nem tud teljesíteni, ő pedig még elvárná.

Szal keres egy kampit, aki besegít, de a házasságát ő se akarja felrúgni.

Az, hogy ennyire nyomul, azért van, hogy egyértelmű legyen, ne gondold azt, hogy ő már vénasszony.

Szabad a pálya, de neked kell dönteni, hogy megéri e hülyének nézni a feleséged (valszeg a férje tudja miket csinál).

2020. júl. 5. 07:26
 4/8 anonim ***** válasza:
83%

Sztem az ilyen idős nők már túl vannak azon h egy férfire ráakaszkodjanak.

Ha izgat akk próbáld ki. Addig úgysem maradsz nyugtom.

Amúgy meg nem minden huszonéves akaszkodos.

22L

2020. júl. 5. 08:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan lehet belőla sok minden.

De ezt miért nem bele beszéled meg, itt úgy se tudja senki hogy ti hogy vagytok.

Biztos hogy ő még jobban tart tőled mint te tőle.

Ha meg rájön hogy te másoktól kérdezed meg és őt kibeszéled , soha nem fog veled még csak szóba se állni.

Nem értem hogy itt mit vártál, mikor senki nem tudja a ti dolgotokat.

Beszélgess vele és majd kiderül.

2020. júl. 5. 09:40
 6/8 anonim ***** válasza:
74%
Nem érzed magad szánalmasnak, hogy házas férfiként szeretőd volt? Cdak szólok, hogy az élet egy idő után mindig benyújtja a számlát, csak a birka emberek azt hiszik, hogy megússzák. Ha nem lenne feleséged, mondanám, hogy qrd le, ha ő úgyis ennyire hűtlen típus (ahogy te is egyébként), de mindkettőtök részéről patkányság lenne meglépni ezt.
2020. júl. 5. 09:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Én örülnék egy ilyen dolognak.
2020. júl. 5. 14:14
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát hamarabb megvolt mind gondoltam... 1 óra beszélgetés után megfektettem. Bele élvezhettem,de a szájába is engedte volna...
2020. júl. 7. 09:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!