Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sportoló srácok, milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sportoló srácok, milyen extrémebb helyeken csináltátok már csajjal?

Figyelt kérdés

Én fociztam sokáig, így volt egy pár fura helyszín: :'D

Strand, (medence + öltöző + szauna) focipálya este, Street Workout kondipark este, folyópart, autó, buszmegálló, vonat, vasútállomás

21/F

2020. júl. 4. 14:41
 1/3 anonim ***** válasza:

nekem is volt jó pár extrém hely

öltöző a strandon, uszodában

kollégium közös zuhanyzó

focipálya este a kezdőkör közepén

2020. júl. 4. 15:40
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Repülőn, vonaton, jachton, buszon, zuhanyzó alatt, kádban, szaunában, medencében, kint az utcán éjjel, egy katolikus szálláson a zuhanyzóban nem zárható ajtó mellett, szüleim mellett éjjel, miközben ők aludtak, egy rendezvényen a pult mögött, miközben a terem tömve volt vendégekkel, videóhívás közben, telefonbeszélgetés közben, konyhában széken, padlón, mosdókagyló pultján, mindezt összesen hat országban. Biztos van olyan még, amit most kihagytam.

Az életem egy álom.

2020. júl. 4. 15:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Stég, medencepart, terasz, raktár, kocsi

De miért kapcsolódik ehhez, hogy sportoló vagyok?

20F

2020. júl. 30. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!