Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Az eres puncihoz hogy viszonyultok? 21L
Nézem a képet, nagyon figyelmesen. Alacsony a felbontása, csak sejtem, hogy mire gondolsz. A nagyajkak belső felszínén, a nyálkahártyán (mert az nem bőr) áttűnik néhány kicsi véna, szerintem teljesen átlagos, szinte mindenkié ilyen.
Ha a tied épp ilyen, akkor azt hiszem, nincs salátapuncid, bár nehéz megitélni, mert a nagyajkait széthúzza a lány, így nem tudni, hogy alaphelyzetben a kisajkai határozottan kilógnának-e közülük, ami a salátapunci lényege. Ha csak a kisajkak pereme látszik, az nem saláta.
Ha majd szexre kerül a sor, tapasztalni is fogod, hogy tökéletes, és nincs rajta semmi hiba. Azért mondtuk, hogy nem tudjuk, milyen az eres punci, mert ezek a vénák nem feltűnőek, nem szokatlanok, nem is vesszük észre.
Tapasztaltam, hogy ha egy lánynak van egy pattanás a felsőtestén, akkor kétségbeesik, hogy az gusztustalan, és nehogy a pasi meglássa. De ilyen komplexust, mint a tiéd, még nem hallottam, viszont jót mulattam rajta.
Elég sok puncit láttam már, de nem tudom elképzelni, mire gondolsz.
Itt teljesen anonim vagy, tegyél fel már egy képet, hogy válaszolni tudjunk!
Így csak találgatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!