Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Az eres puncihoz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Az eres puncihoz hogy viszonyultok? 21L

Figyelt kérdés

2020. júl. 3. 22:48
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
100%

Nézem a képet, nagyon figyelmesen. Alacsony a felbontása, csak sejtem, hogy mire gondolsz. A nagyajkak belső felszínén, a nyálkahártyán (mert az nem bőr) áttűnik néhány kicsi véna, szerintem teljesen átlagos, szinte mindenkié ilyen.

Ha a tied épp ilyen, akkor azt hiszem, nincs salátapuncid, bár nehéz megitélni, mert a nagyajkait széthúzza a lány, így nem tudni, hogy alaphelyzetben a kisajkai határozottan kilógnának-e közülük, ami a salátapunci lényege. Ha csak a kisajkak pereme látszik, az nem saláta.

Ha majd szexre kerül a sor, tapasztalni is fogod, hogy tökéletes, és nincs rajta semmi hiba. Azért mondtuk, hogy nem tudjuk, milyen az eres punci, mert ezek a vénák nem feltűnőek, nem szokatlanok, nem is vesszük észre.

Tapasztaltam, hogy ha egy lánynak van egy pattanás a felsőtestén, akkor kétségbeesik, hogy az gusztustalan, és nehogy a pasi meglássa. De ilyen komplexust, mint a tiéd, még nem hallottam, viszont jót mulattam rajta.

2020. júl. 4. 06:14
 42/48 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezek után csak ezt fogom nézni nyalás közben, mert eddig még csak nem is hallottam ilyen problémáról.
2020. júl. 4. 07:07
 43/48 anonim ***** válasza:
100%

Elég sok puncit láttam már, de nem tudom elképzelni, mire gondolsz.

Itt teljesen anonim vagy, tegyél fel már egy képet, hogy válaszolni tudjunk!

Így csak találgatunk.

2020. júl. 4. 08:01
 44/48 anonim ***** válasza:
76%
Hihetetlen, mit meg nem tesztek egy puniképért. Írtok, mint a csehcsendőr. Már megírtam régebben, hogy kamu az egész. Egy curva itt etet titeket. Vagy, pasi az illető. Aztán, meg szoktatok sértődni, ha egyébb esetben palira vagytok véve😁. N
2020. júl. 4. 09:03
 45/48 anonim ***** válasza:
100%
En csak nyalnam nem neznem :D
2020. júl. 4. 11:40
 46/48 anonim ***** válasza:
75%
Láttam a fenti képet, tök normális. Nem zavarna.
2020. júl. 4. 12:38
 47/48 anonim ***** válasza:
75%
Nem zavaró.
2020. júl. 6. 22:35
 48/48 anonim ***** válasza:
100%
En lattam mar,es engem nem zavart!
2020. júl. 7. 23:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!