Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Az eres puncihoz hogy viszonyultok? 21L
Figyelt kérdés
2020. júl. 3. 22:48
21/48 anonim válasza:
Láttam már pár száz női nemi szervet, de valószínűleg bővíteni kellene az anatómiai ismereteimet, mert hogy nagyobb artéria, aorta fusson a női szeméremtest külső felszínén - megmondom őszintén olyat még nem pipáltam.
S olyat sem, hogy a klitorisz környékén átlátszanak az erek, mivel ahogy a hajszálerek megtelnek vérrel úgy vörös színűvé változik körülötte a teljes bőrfelület. A szeméremdombot meg fedi a szőrzet (ha nem borotválják le).
22/48 anonim válasza:
Ha olyasmi mint az eres mell az nagyon tetszene!!
23/48 A kérdező kommentje:
Találtam képet példának, ide lehet linkelni?
2020. júl. 4. 00:24
25/48 anonim válasza:
Lehet, de egyébként ha nem ugyanúgy néz ki az arcod mint a puncid, egy saját kép egyszerűbb lett volna.
26/48 A kérdező kommentje:
2020. júl. 4. 00:35
27/48 anonim válasza:
Ja ezt egyébként sosem értettem.azt hiszed felismerunk róla vagy mi? 🤣 Egyébként semmilyen eret nem látok ezen a képen...
28/48 A kérdező kommentje:
Amúgy ez saláta puncinak számít amit linkeltem?
2020. júl. 4. 00:40
29/48 anonim válasza:
Én ebben semmi különöset nem látok.
30/48 A kérdező kommentje:
Hogy nem látjátok? Fentről kezdődik teljes jobb oldalt.
2020. júl. 4. 00:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!