Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jó ajándék lenne a barátnőmnek?
3 éve vagyunk eggyütt. Most lesz a szülinapja, meg szeretném lepni valamivel. Egy erotikus masszázs jó ötlet? Már elkezdtem tanulgatni, nem tudom hogy mennyire csinálom jól. Masszírozni nagyon jól tudok, de ilyet még nem csináltam.
Én 27/f,ő 27/l
Én is mellékajándéknak mondanám.
Elötte pl egy vacsi (akár te is főzhetsz), vagy egy nyaklánc, vagy egy akármi...a masszázsnak is örülnék ha én kapnám, de keveselném. Ne érts félre, nekem sincsenek drága dolgokra igényeim, de ez olyan na...
Ha csak ezt szeretnéd az nem szülinapi ajándék sztem.
Egyszer egy évben van a barátnődnek szülinapja. Kicsit jobban erőltesd meg magad. Estére jöhet a masszázs.
L
Így már másképp néz ki a dolog :) Szerintem jó ötlet és ha jól sikerül akkor rendszeresen gyakorolhatod a masszázstudományodat :)
Ilyen meglepinek én is örülnék :)
N.
Lehet kapni olyan masszázs gyertyát ami alacsony hőfokon ég és masszázsoljjá olvad el.
Kellemesen kézmeleg, nem éget de átmelegít.
Ez még romantikusabbá teheti 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!