Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e jövője egy kapcsolatnak, ha a szexuális igények nem egyeznek?
A barátommal 1,5 éve vagyunk együtt (ő 23/F, én 24/L). Nagyon jól el tudunk beszélgetni egymással, ezt imádom benne. Kérdez, érdeklődik, meghallgat. Jól tudjuk eltölteni az időt közösen. Viszont sok dologra nem jön rá magától, amiket én szeretnék ha csinálna nekem.
A legnagyobb ilyen jellegű probléma a szexben van. Nem próbált meg "felfedezni" ezen a téren. Nem próbálta ki mi történik ha lágyan megcsókolja a nyakam, ha kicsit beletúr/húzza a hajam, ha a fülemmel játszik, ha lefogja a kezem. Ez csak pár példa. Azonban nem próbált meg magától kinyalni sem. Fél év után beszéltem vele ezekről. Kimondtam neki nyíltan hogy én ezeket szeretem. A nyalásra helyeztem a hangsúlyt. Simán beleegyezett hogy csinálni fogja nekem. Csinálta is, de nem annyira ment neki, nem tudta hogyan kell, de mondtam neki minden alkalommal hogy semmi baj, segítettem neki. Majd 3 próbálkozás után soha nem csinálta már. Eltelt újabb fél év, amikor beszéltem vele megint. Rákérdeztem hogy ő szeret-e nyalni. Bevallotta hogy nem. És azt is hogy ő nem szereti a többi dolgot sem (amit fentebb felsoroltam). Ha ezek után ki is akarna nyalni, akkor valószínűleg én már nem akarnám, mivel csak kényszerből csinálná. Szerintetek sincs így jövője a dolognak?
(Azt hozzátenném még, hogy én le szoktam őt szopni és én felfedeztem őt hogy mit szeret és mit nem.)
Sajnos azt kell mondjam, nincs jövője.
És nem azért mert ő tapasztalatlan, hanem mert a hozzáállása is olyan, amilyen. Vagyis semmi nyitottság-befogadó-elfogadó és ahogy te is ondtad már, felfedező hajlam nincs benne. Ösztöndugó hím egyed. Ami szintén nem elitélendő, csak ő egyszerűen ilyen.
Te pedig valszeg egy kedves "játszani" is szerető lélek vagy. Ennyi.
És sztem a legfontosabb, amiket te szeretnél, amik alapból benned vannak, azt nem lehet elmodnásból megtanitani egy pasinak sem, mert akkor tudományoskodva leszte együtt : vagyis "nézi a plafont, hogy őőőő, most hogy is tanultam, hogy ezt igy kell". Ilyen módon semmi nem lesz belőle, nincs benne bele-átélés, szembehunyva csiklósimogatás, váll és nyakharapdálás, stb stb.
Egy régi mondás : A szexualitás egy kapcsolatban másodsorban elsődleges szempont :-)
Egy vénróka :-)
11-es válaszoló: jól megfogalmaztad, teljesen egyetértek!
Köszi mindenkinek! :)
Szerintem nyugodtan kimondhatjuk, hogy te mindent megtettél!
Fél év majd újabb fél év után beszélni a dolgokról az azt jelzi, hogy te tűrtél tűrtél, de nem fognak változni a dolgok.
Ezek után a többiek már úgyis elmondták, amit én is elmondanék…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!