Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet ez nála?
1
Teljesen természetes, hogy családtagok látják egymást meztelenül. A hetvenes-nyolcvanas (!) években így nőttem fel. Sokkal egészségesebben viszonyul a gyerek az emberi testhez, a meztelenséghez mint természetes állapothoz, ha nem tabusítod.
Kérdező, milyen kérdéseket hoz fel a lànyod?
Kedves 1-es.
Hogy melyik családban mennyire elfogadott a meztelenség, azt majd minden család eldönti magának.
Nálad nem elfogadott, oké.
Náluk igen, oké.
Ennyi.
Nem normális, ha egy apa látja a tini lányát meztelenül, ha csak nem szorul ápolásra és fordítva sem. Mellesleg imádom a szexet, tehát nem vagyok prűd.
Na, itt a hiba a gondolkodásodban, elárult az utolsó mondatod.
Vajon mi köze a szexhez annak, hogy én láttam anyám-apám-nővérem meztelenül a születésemtől fogva, és ők is engem? Elárulom: semmi. A baj ott kezdődik, ha valaki szerint van.
Ki mondta, hogy ez erről szól? Ki mondta, hogy egy családban azért mutatkoznak meztelenül egymás előtt a tagok, hogy összemérjék a hímtagjaikat, versengjenek, exhibicionista hajlamaikat éljék ki?
Azzal van a baj, hogy nem jól vagy bekötve, neked a meztelen testről egyből a szex jut az eszedbe.
Egész nyugodtan beszélgethetsz a lányoddal még a fütyiről is.
Normálisan ha beszélsz, akkor ez egy felvilágosítás lesz .
DE még mindíg nem irtad meg hogy mi az ami érdekli a lányod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!