Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet ez nála?
Az biztos, hogy egy 14 éves már érdeklődik a férfiak iránt.
Szerintem érdemes lenne már pasiznia, mi előtt ez a természetes vágy átcsap abba, hogy a közelében levő egyetlen péniszre akarjon rá mászni, ami az apjáé.
A nudizmus talán egyik legveszélyesebb része hogy ez elő fordulhat ha nem kezelik jól a helyzeteket.
De ha a lány el kezd pasizni, akkor ez a probléma megszűnik.
Szerintem baromi beteg, ha ennyire természetes valakiknél a meztelenkedés...szerintem egyáltalán nem lett volna normális, ha úgy nőttem volna fel, hogy látom anyám/apám/bátyám teljes meztelen testét.
Semmi privát szféra, semmi diszkrétség.
Ráadásul se a bátyám se apám ne nézze végig hogyan változik egy gyerek testből női test.
Egyesek, komolyan leragadtak az ősember szintjén.
Lehet lepontozni...”naturisták”🤢
Ez teljesen egyedi dolog. HA kérdés hangzik el, akkor arra válaszolni kell. De amúgy létezik a kis fütyikönyv pl, ami teljesen megfelelő egy kezdő érdeklődőnek.
Nálunk se volt tabu a mesztelenkedés, nem voltunk kifejezetten szégyenlősek, de azért apám speciel a farkát mindig el tudta takarni, és serdülőkortól kezdve én se mutogattam a puncimat előtte, max női családtagok előtt.
De szerintetek ez oké beszélni meg már nem oké róla? Mondd meg neki hogy fejezze be.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!