Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van-e jövője egy kapcsolatnak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van-e jövője egy kapcsolatnak, ha a szexuális igények nem egyeznek?

Figyelt kérdés

A barátommal 1,5 éve vagyunk együtt (ő 23/F, én 24/L). Nagyon jól el tudunk beszélgetni egymással, ezt imádom benne. Kérdez, érdeklődik, meghallgat. Jól tudjuk eltölteni az időt közösen. Viszont sok dologra nem jön rá magától, amiket én szeretnék ha csinálna nekem.

A legnagyobb ilyen jellegű probléma a szexben van. Nem próbált meg "felfedezni" ezen a téren. Nem próbálta ki mi történik ha lágyan megcsókolja a nyakam, ha kicsit beletúr/húzza a hajam, ha a fülemmel játszik, ha lefogja a kezem. Ez csak pár példa. Azonban nem próbált meg magától kinyalni sem. Fél év után beszéltem vele ezekről. Kimondtam neki nyíltan hogy én ezeket szeretem. A nyalásra helyeztem a hangsúlyt. Simán beleegyezett hogy csinálni fogja nekem. Csinálta is, de nem annyira ment neki, nem tudta hogyan kell, de mondtam neki minden alkalommal hogy semmi baj, segítettem neki. Majd 3 próbálkozás után soha nem csinálta már. Eltelt újabb fél év, amikor beszéltem vele megint. Rákérdeztem hogy ő szeret-e nyalni. Bevallotta hogy nem. És azt is hogy ő nem szereti a többi dolgot sem (amit fentebb felsoroltam). Ha ezek után ki is akarna nyalni, akkor valószínűleg én már nem akarnám, mivel csak kényszerből csinálná. Szerintetek sincs így jövője a dolognak?

(Azt hozzátenném még, hogy én le szoktam őt szopni és én felfedeztem őt hogy mit szeret és mit nem.)

2020. júl. 3. 11:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Nincs. Főleg, ha ennyit próbálkoztál. Tanulni kell a szexet, a technikákat, de ha ő még ettől is elzárkózik, akkor veszett fejsze

...

2020. júl. 3. 11:27
 2/13 anonim ***** válasza:
78%

Sajnos szerintem sincs. Beszéltél vele, megpróbáltad, innentől nem a te hibád.

Amúgy, nem értem...nyalni a világon a legjobb dolog, hogy nem lehet szeretni.

2020. júl. 3. 11:32
 3/13 anonim ***** válasza:
14%
Én a helyedben tennék még egy próbát, kedvenc kajáját kínálnám (pl. Nutella) kínnám fel neki úgy, hogy a puncimat bekenem vele.
2020. júl. 3. 11:36
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Szexuálisan nem találkoznak az igények, és ez előbb-utóbb problémához vezet. Nem szeret nyalni? Talán mert a helyes technikát sem sajátította el. Persze beszédes a tény hogy hamar abba hagyta. Ezen felül azért jó a szex, van orgazmusod?
2020. júl. 3. 11:43
 5/13 anonim ***** válasza:
58%

Ezt nagyon rosszul kezeled.

Szexuális élmény nagyon ritkán jó alapból, a két ember kommunikációján és akaratán múlik a többi. Miért vársz fél évet és utána borítod a bilit? Ez senkinek sem jó.

Próbáld meg, hogy szex közben, ha valami jót csinál, ezt adjad tudtára. Szex után mond meg neki, hogy mi tetszett (ilyenkor a legnyitottabb). Szexmentes időben meg mond meg, hogy mi nem tetszett és mit szeretnél kipróbálni.

2020. júl. 3. 11:54
 6/13 anonim ***** válasza:
36%
#5: "Szexuális élmény nagyon ritkán jó alapból ..." - WTF?!?
2020. júl. 3. 11:58
 7/13 A kérdező kommentje:

Szex közben nincs orgazmusom és ezt ő is tudja. A nyalás helyett kézzel szokta csinálni, de ezt is mondtam már neki többször hogy annyira nem jó érzés.

5-ös válaszólónak: Azért fél év után mondtam el, mert szerettem volna ha magától felfedez. Ugyanis ha el kell mondani miket szeretek, úgy egy kicsit nekem eltűnik a varázs a dologból. Adtam neki fél év esélyt hogy lássam mennyire akar igyekezni magától. Minden szex után beszélek vele hogy szerintem milyen volt és megkérdezem hogy neki milyen volt.

Köszi a válaszokat! :)

2020. júl. 3. 12:19
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ezek alapján Te is tudod a választ. Egyszerűen nem működtök együtt mint szexuálisan mint pár, és meg merem kockáztatni az érzelmek terén sem klappol minden. Kár pazarolni az időt, ha még csak próbálkozások sem történnek a változásra.
2020. júl. 3. 12:41
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
nincs, sajnos, ez így nem lehet felhőtlenül boldog kapcsolat :/
2020. júl. 3. 13:43
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Nincs jövője. Tapasztalat. Akinek több az igénye, az előbb-utóbb rosszul fogja érezni magát, rosszabb esetben más ágyában köt ki.
2020. júl. 3. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!