Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Zuhanyzás közben szoktat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Zuhanyzás közben szoktatok recskázni? Vagy inkább ágyban? És ha ágyban, akkor teljesen meztelenül, vagy csak a boxert toljátok le?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok!
2020. júl. 3. 07:08
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
14%

#8 A zseniális okfejtésed alapján akkor aki nem recskázik az már nem is férfi? 😁 Nos bevallom, én sem verem. Vállalom ha ciki vagyok. De van egy feleségem akit bármikor megdughatok. Korábbi melóhelyről maradt egy állandó szeretőm is, hozzá se csak csevegni járok. De még így is akad időnként egy-egy macska akit kár lenne kihagyni, kedden pl az egyik gyakornok lányt sikerült becserkészni. Szóval a lényeg, hogy baromira nincs igényem recskázásra.

Persze értem én, hogy neked az a tuti, lehet hogy nem is tudnál mit kezdeni egy nővel. Csak ne gondold már hogy mindenki ilyen szerencsétlen lúzer mint te meg a többi nyomi. Kisfiam...

2020. júl. 3. 08:36
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Én szoktam recskázni, ha alkalmas a hely, ahol rámjön, akkor bármi lehet, gép előtt, szobában, fürdőszobában, bárhol. Ha egyedül vagyok, akkor igyekszem teljesen meztelen lenni.
2020. júl. 3. 08:38
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem jellemző, hogy zuhanyzok, inkább kádban fürdök, ott viszont ki szoktam verni és ujjazni magamat, ha viszont zuhanyzok, akkor közben kiverem. Ágyban meg meztelenül alszok, és úgy szoktam kiverni. De nekem elég nagy az igényem az önkielégítésre 😅😅 kb napi 5-7x szoktam kiverni

18f

2020. júl. 3. 08:38
 14/31 anonim ***** válasza:
79%

Nem, nem azért nem vagy férfi, mert nem vered, hanem mert felvágós (valószínűleg túlzós) hűtlen kis szánalomgyár vagy. :D Egy igazi alfahím vagy. Csak az a baj, hogy aki tényleg az, az nem vág fel, mert tudják róla, nincs szükség a dicsekvésre. És az is sokat elmond, hogy egy ilyen oldalon próbálsz krediteket gyűjteni a nagy alfahímségeddel, ahol bárki mondhat bármit. Sokat elmond, hogy itt kell bizonygatnod a teljesítményedet. Szerezz egy nőt inkább, meglásd, jobb, mint itt hazudozni.

2020. júl. 3. 08:40
 15/31 anonim ***** válasza:
85%
Bocsi, elnéztem a kategóriát! 😂 #14 voltam
2020. júl. 3. 08:43
 16/31 anonim ***** válasza:
29%

#15 Hát hogyne kisfiam... 😁😁😁😁

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

2020. júl. 3. 08:43
 17/31 anonim ***** válasza:
7%

Szánalmas recskagép minden pasi.

32N

2020. júl. 3. 08:51
 18/31 anonim ***** válasza:
93%

Mondják a nők talicskányi dildó gyűjteménnyel.

2020. júl. 3. 08:53
 19/31 anonim ***** válasza:
75%

#12: Ha lenne legalább egy átlagos szexuális kultúrád, akkor pontosan tisztában lennél vele, hogy a szex és a maszturbáció két különféle örömszerzési mód és így az egyik nem váltja ki a másikat. Ilyen hülye dumával, mint te, azok szoktak jönni akiknek a szex annyiról szól, hogy kiürítsék a tökeiket.

Én kb. azt csinálom amit te a megcsalás kivételével, mert egy elfogadó, nyitott kapcsolatban vagyok, tehát a mi esetünkben az ilyesmi nem megcsalás és együtt eljárunk swingerezni, többesezni is. Ez mellett rendszeresen kiverem, mert egyik sem olyan érzés (nem jobb, nem rosszabb: más!).

Természetesen mondhattad volna kulturáltan, intelligensen, hogy neked rendszeres szexuális élet mellett nincs rá szükséged, mert egyszerűen így vagy bedrótozva és kész; különbözőek vagyunk. Na, ez az intelligens rész neked nem jött össze valami miatt ;)

2020. júl. 3. 08:57
 20/31 anonim ***** válasza:
47%
#18: Vannak olyan nők, akik helyett inkább a recska. Gondolom te ezek táborát gyarapítod, azért vagy így megkeseredve :(
2020. júl. 3. 08:59
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!