Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Zuhanyzás közben szoktatok recskázni? Vagy inkább ágyban? És ha ágyban, akkor teljesen meztelenül, vagy csak a boxert toljátok le?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok!2020. júl. 3. 07:08
A kérdező szavazást indított:
Zuhanyzás közben recskázok.
Az ágyban recskázok meztelenül.
Az ágyban recskázok, de csak a boxert tolom le.
Az ágyban, boxerben recskázok.
Egyéb helyen, leírom kommentben.
58 szavazat
1/31 anonim válasza:
Szerintem te meg a válaszokra recskáznál.
3/31 anonim válasza:
Zuhanyzas kozben is szoktam illetve agyban de ott csak letolom a boxert
4/31 anonim válasza:
Öcsèm....ilyen vìzdìjnàl nincs recska a zuhany alatt! 😂
5/31 anonim válasza:
Ágyban is meg zuhany alatt is. Csak mesztelen
6/31 anonim válasza:
Miért nincs olyan opció,hogy nem recskázok?!
Én nem szoktam, inkább szexelek.
7/31 anonim válasza:
Ez a 16 éves tinik mondogatják, akik egész nap verik, de azt hiszik, hogy ez égő, ezért ilyeneket mondanak: nem masztizok, nekem nincs rá szükségem. Elárulom, párkapcsolatba is sokan masztiznak kisfiam.
8/31 anonim válasza:
Is-is, ágyban csak alsót tolom le
10/31 anonim válasza:
Én leginkább a gép előtt szoktam, néha kirakom tv-re aztán ágyban is, de az nem jellemző.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!