Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg erős relació volt ez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg erős relació volt ez a pasi kérdésére, akivel ismerkedem? Normális, hogy emiatt megorrolt rám?

Figyelt kérdés
Megbeszéltük, hogy elmegyek hozzá és főz valami finomat, állítólag szeret főzni. Ezzel kapcsolatosan megkérdezte, hogy van-e olyan étel, amit ki nem állhatok. Erre visszaírtam neki pár hangulatjellel, hogy azokat a hazugságokat, amivel a pasik eddig megpróbáltak megetetni. Szerintem ennyi humor simán belefér, neki azonban nagyon nem jött át.
2020. júl. 2. 07:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
97%

Nekem sem férne bele. Ő éppen kedveskedett neked, te pedig közben az ő neme kárára viccelődsz éd általánosítasz. Pedig ő éppen a kedvedre akar tenni. Simán válaszolhattál volna neki és akkor nincs ez a probléma.

N

2020. júl. 2. 07:58
 2/17 anonim ***** válasza:
0%

ha nincs humora, nem fog menni együtt ;)

nekem tetszett volna!

2020. júl. 2. 07:59
 3/17 A kérdező kommentje:
Utána megírtam neki, hogy viccen kívül mi az egyetlen étel, amit nem szeretek. De ennyire sótlan, humortalan emberrel nem tudom...nehéz lesz.
2020. júl. 2. 08:03
 4/17 anonim ***** válasza:
26%
A humor az fontos..de még adj neki esélyt..)
2020. júl. 2. 08:11
 5/17 anonim ***** válasza:
60%
Benne van, hogy félreérthető volt, bár egy kicsit én is furcsállom. De esetleg egy esélyt még én is adnék neki...
2020. júl. 2. 08:15
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ebben lenne bármi vicces, akkor megérteném, hogy humortalannak gondolod. De ez sajnos k...ra nem volt vicces, inkább picit sértő. Én pasiként teljesen meg tudom érteni.
2020. júl. 2. 08:23
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Nőként mondom, hogy ilyen dologgal még a páromnak sem viccelődöm, pedig ő kb mindent viccnek vesz. Az előéletem nem a mi kapcsolatunkhoz tartozik. Szerintem legalábbis sokkal jobb ha nem veszi figyelembe ennyire az ember. Szerintem ő is tudott volna ilyeneket mondani de mégsem tette
2020. júl. 2. 08:33
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Mit szóltál volna ha azt mondja , hogy amit ő főz azt eddig minden ribi megette???
2020. júl. 2. 08:35
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Férfi vagyok. Sok visszajelzést kaptam hogy jó a humorom, bármikor nevetek magamon is de ezt nem találom viccesnek. Ez olyan mint egy passziv-agressziv hangnemben előadott figyelmeztetés hogy arra számítást hogy átvehető és ne tegye.
2020. júl. 2. 09:00
 10/17 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem meg, találó válasz volt 🤣 tök jó hogy már az elején de feszülten stresszesen állsz hozzá hanem megy lazán csipkelődve.. Máshogy ezt el se tudom képzelni 👌🏻 hátha pár alkalom után ő se lesz ilyen feszült 😂 😂 egy próbát megérhet ha már főz..

27F

2020. júl. 2. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!