Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg erős relació volt ez a pasi kérdésére, akivel ismerkedem? Normális, hogy emiatt megorrolt rám?
Figyelt kérdés
Megbeszéltük, hogy elmegyek hozzá és főz valami finomat, állítólag szeret főzni. Ezzel kapcsolatosan megkérdezte, hogy van-e olyan étel, amit ki nem állhatok. Erre visszaírtam neki pár hangulatjellel, hogy azokat a hazugságokat, amivel a pasik eddig megpróbáltak megetetni. Szerintem ennyi humor simán belefér, neki azonban nagyon nem jött át.2020. júl. 2. 07:54
1/17 anonim válasza:
Nekem sem férne bele. Ő éppen kedveskedett neked, te pedig közben az ő neme kárára viccelődsz éd általánosítasz. Pedig ő éppen a kedvedre akar tenni. Simán válaszolhattál volna neki és akkor nincs ez a probléma.
N
2/17 anonim válasza:
ha nincs humora, nem fog menni együtt ;)
nekem tetszett volna!
3/17 A kérdező kommentje:
Utána megírtam neki, hogy viccen kívül mi az egyetlen étel, amit nem szeretek. De ennyire sótlan, humortalan emberrel nem tudom...nehéz lesz.
2020. júl. 2. 08:03
4/17 anonim válasza:
A humor az fontos..de még adj neki esélyt..)
5/17 anonim válasza:
Benne van, hogy félreérthető volt, bár egy kicsit én is furcsállom. De esetleg egy esélyt még én is adnék neki...
6/17 anonim válasza:
Hát ha ebben lenne bármi vicces, akkor megérteném, hogy humortalannak gondolod. De ez sajnos k...ra nem volt vicces, inkább picit sértő. Én pasiként teljesen meg tudom érteni.
7/17 anonim válasza:
Nőként mondom, hogy ilyen dologgal még a páromnak sem viccelődöm, pedig ő kb mindent viccnek vesz. Az előéletem nem a mi kapcsolatunkhoz tartozik. Szerintem legalábbis sokkal jobb ha nem veszi figyelembe ennyire az ember. Szerintem ő is tudott volna ilyeneket mondani de mégsem tette
8/17 anonim válasza:
Mit szóltál volna ha azt mondja , hogy amit ő főz azt eddig minden ribi megette???
9/17 anonim válasza:
Férfi vagyok. Sok visszajelzést kaptam hogy jó a humorom, bármikor nevetek magamon is de ezt nem találom viccesnek. Ez olyan mint egy passziv-agressziv hangnemben előadott figyelmeztetés hogy arra számítást hogy átvehető és ne tegye.
10/17 anonim válasza:
Szerintem meg, találó válasz volt 🤣 tök jó hogy már az elején de feszülten stresszesen állsz hozzá hanem megy lazán csipkelődve.. Máshogy ezt el se tudom képzelni 👌🏻 hátha pár alkalom után ő se lesz ilyen feszült 😂 😂 egy próbát megérhet ha már főz..
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!