Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktívak nektek bejön ha egy passzív inkább 'nőies' vagy kevésbé 'erős/férfias' parfümöt használ ismerkedéskor?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 2. 20:31
1/5 anonim válasza:
Nem. Határozottan nem. Mondjuk a női parfüm amúgy is irritál. Férfin meg meg jobban
2/5 anonim válasza:
Nekem 10ből 9 illat általában nem jön be, de engem nem zavarna, használja nyugodtan azt, amit szeret. Emiatt nem lenne kevesebb esélye nálam.
3/5 anonim válasza:
A túl erős illat a zavaró, egyébként meg jó, mert az igényességhez hozzátartozik.
4/5 anonim válasza:
Mindegy mit használ lehet szexi. :)
5/5 anonim válasza:
Nem szeretem a parfümöt
Akár milyen illata lehet
Abból adódik ismerek egy srácot aki heti jó ha egyszer fürdik, egyébként főszakács.
De ezt soha meg nem mondanád rólla mert reggel este parfümfelhőben van.
Szóval nekem az igénytelen érzetet ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!