Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Molett, duci nők, mennyire befolyásolja ez nálatok?
Mennyire érinti hátrányosan a szexuális életeteket az, hogy van rajtatok mit fogni? Megkapjátok azt a mennyiségű szexet, amire vágytok, vagy kevesebb jut belőle, mint szeretnétek?
Ha szabad kérnem, légyszi írjátok hány évesek vagytok.
Köszönöm szépen!
Nekem mindig volt párom, nem kapok kevesebbet semmiből, sőt... Több férfinek tetszenek az ilyen lányok mint ezt bárki gondolná. Egyáltalán nem akadályoz semmiben az alkatom
20
Nem vagyok kifejezetten molett, de van rajtam pár kiló plussz(5-6 kilóra kell gondolni)
Ez eddigi és a mostani páromnak is tetszik. Mindenkinek más az ízlése de szerintem 10-15 plussz kiló alatt nincs semmilyen hátrányunk.
19/l
Meglehetősen kerekded vagyok, tehát nem vagyok "trendi" - de ez érdekel a legkevésbé.
Bármelyik pasit fel tudom szedni, akit akarok.
Teljesen meg vagyok békülve a testemmel, nincs megfelelési kényszerem senki irányába!
Nem szeretm,hogy duci lettem azelőtt jobb volt.
36 éves vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!