Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mit csinálnátok ha át mennétek egy duci lányhoz aki meztelenül várna úgy hogy nincs rajtatok kívül senki otthon?
Figyelt kérdés
2020. jún. 22. 16:39
2/22 anonim válasza:
Ha nem nagyon durván kövér, akkor én is levetkőznék, aztán jöjjön, aminek jönnie kell.
4/22 anonim válasza:
Szeretnék abban a hitben élni, hogy megdugnám de szerintem valószínűbb hogy megkérdezném, hogy mégis mit gondolt? :D
Ha olyan a kapcsolatotok akkor ez felhívás "keringőre", ha meg nem olyan akkor miért pucér a csaj?
5/22 anonim válasza:
Szex lenne,volt már duci bnőm,fantasztikusan szopott,kimondottan jó volt vele a szex.
7/22 anonim válasza:
betakarnám egy lepedővel, nehogy megfázzon
9/22 anonim válasza:
attól függ ki az a duci lány és milyen kapcsolatban vagyok vele
voltam már több telt lánnyal, ez nálam előny, de nem akarom a világ minden csaját megdugni, még akkor sem ha felkínálják magukat
F
10/22 anonim válasza:
ha akarja akkor szexelnénk ha bejön nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!