Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Jártatok már úgy, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Jártatok már úgy, hogy a lány sokkal tovább bírta és ti kértetek egy kis szünetet? Ez mennyire általános?

Figyelt kérdés
Elég zavaró lányként, hogy általában nekem még kéne, hogy kielégüljek rendesen, de addigra a pasik elfáradnak. Pedig szokott orgazmusom lenni, van hogy több is. Bennem lenne a hiba? 22/L
2020. jún. 30. 14:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem benned van a hiba, hosszabb idő kell neked hogy kielegulj. Nem csak dugassal lehet kielegiteni egy nőt, ott a kéz száj 21/f
2020. jún. 30. 15:00
 2/6 anonim ***** válasza:

Igen jártam már így - amíg újratöltöttem addig használtam a kezem, nyelvem (vagy éppen egy játékszert) és a 2. menetnél már figyeltem rá, hogy a teljes kielégülésig tartson.

Nem benned van a hiba, hanem a partnereidben, mert jobban figyeltek magukra, mint rád, nem volt meg köztetek a közös hullámhossz.

2020. jún. 30. 15:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Mi van, ha te vagy fölül? Egyáltalán mi a gond, hogy fizikálisan fárad el,vagy hogy hamarabb menne el?
2020. jún. 30. 15:10
 4/6 A kérdező kommentje:
Fizikálisan fárad el, 2-3 menet után. Kezdek elszomorodni, hogy ez a max a pasiknál.
2020. jún. 30. 15:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Figy, 2-3 menetet végig tolni, pláne ha hosszúak, nem könnyű. De tényleg az egy megoldás, hogy legyél felül többet. Akkor ő kevésbé fárad. Meg amúgy ebből érezni is fogod, hogy ez elég intenzív fizikálisan. Amúgy egy sportoló nyilván jobban bírja.

Amúgy nekem azaz érzésem a matrac is számíthat, hogy mennyire fárasztó.

2020. jún. 30. 15:36
 6/6 Á.Zoli ***** válasza:

Átlagosan mennyi időre van szükséged és a partnereid mikor dőlnek el?

Vannak kényelmes és hosszan bírható tartások, váltogatva segíthet... 😊

2020. jún. 30. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!