Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak milyen ruhadarabot tartotok iszonyat vonzónak egy nőn amitől esetleg fel is izgultok?
Figyelt kérdés
2020. jún. 30. 09:56
1/28 anonim válasza:
Alapvetően a nő vonzó, a ruha csak segít. Egy ronda nő nem lesz iszonyat vonzó, akármit vesz is fel.
2/28 anonim válasza:
Volt barátonőmnek volt egy egyberuhája vékony fehér anyagból ami eszement szexis volt, mert úgy nézett ki benne mint egy görög istennő...
3/28 A kérdező kommentje:
1. igazad van! De tegyük fel, hogy egy alapvetően szép és jó alakú nőt mi tesz még vonzóbbá
2020. jún. 30. 10:00
4/28 anonim válasza:
Exemen a combfix és egy vékony átlátszó köpenyszerű cucc teljesen megőrített!
5/28 anonim válasza:
hát csak ruhát nézve nem nagyon van ilyen
de pl ha a randi partnerem 1 részes nyári ruhában jönne bugyi nélkül randira, vagy hasonló szituáció pl tetszene kifejezetten
meg általában a francia bugyi izgat, de néha a tangát akarom látni a partneren, de azt is főleg ahogy előre dől, előre hajol és társai :)
6/28 anonim válasza:
strandpapucs, magassarkú, tanga
7/28 anonim válasza:
ami nekem bejön, az a kisugárzás
persze, izgató a bugyitlanság
szeretem a rövid miniruuhákat, vagy a libbenős miniszoknyákat
érezze magát komfortosan benne ;)
43/F
8/28 anonim válasza:
Ha egy nőnek van szexuàlis kisugárzása akkor a nagyanyja tundrabugyijàban és otthonkájàban is szexi.
Ha nincs kisugàrzása aķkor mindegy mit vesz fel
9/28 The Dead and Dreaming válasza:
Nekem van egy fura összeállítás ami nagyon tetszik és nagyon fel tudna izgatni, de szerintem ezzel kb nem sokan értenének egyet. Ha ruha darabnak számít akkor a harisnyát mondanám ami úgymond általános dolog és nekem nagyon tetszik.
10/28 anonim válasza:
Rövidebb top, picsanaci, alatta fekete tanga. Vagy libbentős szoknya.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!