Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ti mérgesek lennétek arra a pasikra aki megfertőzött titeket HPV-vel?
Csak azért kérdem, mert nem tudom hogy melyik felfogás a népszerűbb a kettő közül:
1. "A pasi a hibás, hiszen nem szólt."
2. Nem a pasi a hibás, hiszen én is bele mentem a szexben, az én felelősségem is. Illetve mi van ha nem is tudta? + Én nem oltattam be magam"
Mindig az okozó a hibás.
Most gondolj bele, ha autóval elütsz egy embert mert mondjuk az úton sétált akkor is téged vesznek elő.
#6. Ha valaki átfut szabálytalanul az úton, akkor nem.
Ez esetben mondhatjuk, hogy az elütött fél felelőtlen volt, a saját egészségét kockáztatta, amikor úgy döntött, hogy nem a zebrán kel át...
Ha tudod, hogy beteg vagy, és szándékosan lefekszel nőkkel, úgy, hogy nem szólsz, az bűncselekmény. Fel is jelentenélek.
Amúgy pont az ilyenek miatt nincs egyéjszakás kalandom, és elég hosszú idő után szexelek csak bárkivel óvszer nélkül.
#9. Tudjuk, hogy mi az a HPV?
Komolyan azt hiszed, hogy a hatóságok egy ilyen feljelentést komolyan vennének?
"Szinte nincs olyan ember a világon, aki életében legalább egyszer ne fertőződött volna meg a humán papillómavírus valamelyik típusától."
hazipatika.hu
És van ellene védőoltás...
Ha neked az nincs meg, bármilyen pasival összejössz, kb. 80% az esélye annak, hogy meg leszel fertőzve.
A másik, hogy nem, nem feltétel tudja az adott pasi, hogy neki van e. Ha egyszer is volt egy éjszakás kalandja, ahol mondjuk oráloztak neki, akkor sejthetné, hogy van...
De azt meg nem lehet bizonyítani, hogy tudta e, vagy sejtette e, fel se merült benne, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!