Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemi betegség, Amíg nem vizsgáltatom ki magam(ahogy olvastam idő kell míg ki lehet mutatni egyes fertőzéseket 2-3 hét) addig itthon család tagjaimat megfertőzhetem-e bármilyen módon?
(pl ha véletlenül valaki egy pohárból iszik velem,vagy lehet hülyeség de hozzá érek hozzá vagy az ételéhez pl szendvicset csinálok)?
nagykorú vagyok de még ahhoz képest fiatal itthon egyenlőre nem mondtam el mi lehet velem. Bár 1 nap telt el az együttlét óta nem jelentkezett nagyobb bromláma mint a sárgás vizelet kicsit erősebbnek érzem.(de az lehet attól is hogy első alkalom volt azt hiszem fitymaszűkületem lehet kicsit megerőltettem).Nem tudom szabad-e ilyenkérdéseket feltenni de aggódom ezért írok.
(valószinűleg lényeges bármennyire is szégyenlem egy fizetős nővel voltam védekezés nélkül,szóval tisztában vagyok azzal hogy ki kéne vizsgáltatnom magam)
Kád, wc ülőke sokkal valószínűbb, mint az hogy egy pohárból isztok.
A felelőtlenséged pedig elképesztő. Fitymaszűkülettel alapból lehet bármilyen gombás fertőzésed, vagy bakteriális, mert nem tudod rendesen megmosni. Hivatásos prostival pedig védekezés nélkül... Hagy ne mondjak erre semmit.
A vizelet színe és szaga pedig nagyban függ attól, hogy mennyit ittál aznap. Ha kevesebbet, akkor sárgább lesz és szúrósabb szaga lesz az ammónia miatt, mivel koncentráltabb a vizelet.
Gondolom nem dugsz a családtagjaiddal, nem használtok (mosás nélkül) közös törülközőt stb. úgyhogy nem fogod az STD-t átadni.
S igen, jó hülye vagy, hogy gumi nélkül voltál prostival, igen nagy az esélye hogy összeszedtél valamit - szerintem ne akard megtudni hogy hányadik voltál neki a hónapban, meg hogy azok milyen figurák voltak ha ennyire bevállalós prostihoz mentél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!