Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hugyúti fertőzésemmel megfertőzhetem nemi partnerem?
Figyelt kérdés
ma úgy vettem észre mintha véres lenne a vizeletem. Felfázásra gondoltam. Nem is lenne csoda, hiszen -12 fokban szilvesztereztünk. De ha esetleg valami komolyabb hugyúti fertőzésem van, amit ugye baktériumok okoznak, megfertőzhetem partneremet? Javasolt óvszer használata?2016. jan. 3. 11:32
1/6 anonim válasza:
A huvely es a hugycso kozel vannak egymashoz. Gumit hasznalnek!De a holyaghurutra holnap nem artana antibiotikumit kerni!
2/6 A kérdező kommentje:
Találtam itthon fromilid-et, el is kezdtem már szedni.
2016. jan. 3. 11:48
3/6 anonim válasza:
Igen,nem lehet tudni,lehet a baci benned van már,óvszert használjatok.
4/6 anonim válasza:
Csodalnam, ha rendesen tudnatok szexelni egyaltalan ilyen komoly fertozessel (mikor mar veres a vizelet az az egyik legsulyosabb fazis - doktor azonnal!), mert valoszinuleg annyira fajna, ahogy a nyomas eri a gyulladt hugyholyagot, hogy keptelenseg lenne. Ammugy pedig amig nem jutsz el dokihoz addig: vizelethajto tea, cickafark tea, tozegafonya tea (napi 3-4 liter), medveszololevel kapszula/tea, echinecea cseppek (nem tudom hogy irjak pontosan bocsi :D) es grapefruit magolaj cseppek szedese napi haromszor. Mindegyiket megtalalod patikaban, DM-ben.
5/6 anonim válasza:
Ja es persze c vitamin dozis megemelese (hogy savasitsa a vizeletet) 2-2500 mg. Valamint a teafaolajos,kamillas, cickafarkos, sos ulofurdo is remek hatasu :)
6/6 A kérdező kommentje:
Maga a vizelés nem fáj, épp hogy érzek egy kis csípést, alig észrevehető. A reggeli első vizelés véres, barnás.
2016. jan. 4. 11:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!