Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy tud csajt szerezni nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tud csajt szerezni nem nem jóképű pasi?

Figyelt kérdés
Tehát ha nem vonzó, hogyan tud csajozni és barátnőt szerezni? Én nekem a belsőm "szép"cukinak is tartanak meg megvan bennem minden jó belső tulajdonság, de nem tudnak vonzódni hozzám mert nem nézek jól ki. Ez sajnos genetika, alacsony vagyok, meg nem vagyok jóképű se. Aki ugyan ezzel a gonddal küzd, nekik hogy sikerült? Pénzzel? Tartsak el valakit? Járjak prostihoz? Törődjek bele, hogy nekem nem jutott a külsőm miatt és inkább koncentráljak arra, hogy gazdag legyek és a pénz miatt legyen valakim?
2020. jún. 29. 19:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Lehet itt szidni a nőket, hogy helyes pasival akarnak összejönni, de felesleges.

A szerelemegy nagyon jó barátság szexualitással. Vagyis ha nem vonzódsz, nem szeretheted. A vonzalom pedig nem döntés.

Egyébként nem értem, hogy csinos, magukra adó, sportoló stb. lányoknak / nőknek miért lenne kötelessége, hogy szánalomból néha nekik nem tetsző fiùkkal d*ugjanak.

Igen, van párom, igen, piszok helyes. De ezen felül okos, kedves, szerető, gondoskodó. Vigyáz rám, foglalkozik velem (nem, nem ő tart el, magamat tartom el). És én is csinos vagyok. Szòval add lejjebb kinézetileg.

2020. jún. 29. 23:36
 12/12 A kérdező kommentje:

1. A belső szart se ér, mert már belefáradtam. Elmondják, hogy milyen cuki meg aranyos vagyok, utána meg jön az, hogy nincs meg a szikra meg stb...

2. Nem modelleket keresek, nincsenek nagy igényeim, a baj az hogy az alsó kategóriás nőknek is hatalmas igényei vannak.

3. Ha már kapcsolat szeretnék vonzódni is hozzá

2020. jún. 30. 09:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!