Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy tud csajt szerezni nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tud csajt szerezni nem nem jóképű pasi?

Figyelt kérdés
Tehát ha nem vonzó, hogyan tud csajozni és barátnőt szerezni? Én nekem a belsőm "szép"cukinak is tartanak meg megvan bennem minden jó belső tulajdonság, de nem tudnak vonzódni hozzám mert nem nézek jól ki. Ez sajnos genetika, alacsony vagyok, meg nem vagyok jóképű se. Aki ugyan ezzel a gonddal küzd, nekik hogy sikerült? Pénzzel? Tartsak el valakit? Járjak prostihoz? Törődjek bele, hogy nekem nem jutott a külsőm miatt és inkább koncentráljak arra, hogy gazdag legyek és a pénz miatt legyen valakim?
2020. jún. 29. 19:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
Sajnos ezzel nem tudsz mit kezdeni, ilyen a természetes szelekció. Marad a prostizás meg a jobb kezed.
2020. jún. 29. 19:03
 2/12 anonim ***** válasza:
80%
Adj alább az igényeidből, és ne a modell kinézetű csajokat akard meghódítani ;)
2020. jún. 29. 19:08
 3/12 anonim ***** válasza:
72%
Igaza van a 2-es válaszolónak, nem ér lepontozni ezért. Ha vizuálisan nem vagy az a kiért döglenek a nők, keress kevésbé attraktív barátnőt. A külső amúgy is mulandó, szóval egy kedves , jószívű nőt keress, aki remekül főz :D Egy formás test megváltozik, egy szép arc megöregszik, de egy jó nokedli pörkölttel mindig odab...sz
2020. jún. 29. 19:25
 4/12 anonim ***** válasza:
50%

2es vagyok:

Köszi 3-as! Nem érdekes, pontozzanak csak, ha fáj nekik az igazság...ha ettől jobban érzik magukat, nyomkodják csak a piros X-et 😉

2020. jún. 29. 19:32
 5/12 anonim ***** válasza:
9%

A pasik többségénel már egy 10/6-os csaj is modell típusnak felel meg úgyhogy korántsem biztos hogy a kérdező a modell típusokat hajkurássza, ezzel szemben egy csaj szemében minimum 10/8-as kell hogy legyen a pali.

Csak érdekességképpen mondom.

Amúgy a szemilyiség a fontosabb, láttam már csúnya palit 10-es csajjal, mi emberek vagyunk nem állatok hogy csak a fizikai adottságok alapján válasszunk párt, nekünk elvileg ott van az intelligencia.

2020. jún. 29. 19:43
 6/12 anonim ***** válasza:
57%

Nagyon jól mondod: elvileg!

A valóságban nem igazán játszik szerepet a mai világban, inkább a külső a meghatározó....

2020. jún. 29. 19:46
 7/12 anonim ***** válasza:

"Amúgy a szemilyiség a fontosabb, láttam már csúnya palit 10-es csajjal, mi emberek vagyunk nem állatok hogy csak a fizikai adottságok alapján válasszunk párt, nekünk elvileg ott van az intelligencia"

Tehát abban bízol, hogy egy 10-es csaj majd felfigyel rád?

Érdekes, hogy ezzel a "belsőszámít" dumával mindig azok jönnek, akik maguk rá se néznek 9-esnél rosszabb nőre....

2020. jún. 29. 21:41
 8/12 anonim ***** válasza:

7

Figyi én csak a kérdezőnek akartam reményt adni, nem is tudtam hogy ennyit tudsz rólam, egyébjént pedig voltam már 10-es csajjal, értem ne izgulj, én jól meg leszek a tanácsaitok nélkül is.

2020. jún. 29. 21:48
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem a kérdést. Vannak ronda nők is. Ők kénytelenek beérni egy átlagos vagy annál rosszabb pasival is. Szóval jól írták előttem, add lejjebb az igényeket, és kevésbé mutatós lányoknál próbálkozz.
2020. jún. 29. 22:21
 10/12 anonim ***** válasza:

Viselkedj úgy mintha lenne barátnőd, arra harapnak.

Vagy eltartasz egy nőt.

Persze az utóbbi csak akkor lehetséges, ha nem valami nyomortelepen dolgozol.

2020. jún. 29. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!