Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tud csajt szerezni nem nem jóképű pasi?
2es vagyok:
Köszi 3-as! Nem érdekes, pontozzanak csak, ha fáj nekik az igazság...ha ettől jobban érzik magukat, nyomkodják csak a piros X-et 😉
A pasik többségénel már egy 10/6-os csaj is modell típusnak felel meg úgyhogy korántsem biztos hogy a kérdező a modell típusokat hajkurássza, ezzel szemben egy csaj szemében minimum 10/8-as kell hogy legyen a pali.
Csak érdekességképpen mondom.
Amúgy a szemilyiség a fontosabb, láttam már csúnya palit 10-es csajjal, mi emberek vagyunk nem állatok hogy csak a fizikai adottságok alapján válasszunk párt, nekünk elvileg ott van az intelligencia.
Nagyon jól mondod: elvileg!
A valóságban nem igazán játszik szerepet a mai világban, inkább a külső a meghatározó....
"Amúgy a szemilyiség a fontosabb, láttam már csúnya palit 10-es csajjal, mi emberek vagyunk nem állatok hogy csak a fizikai adottságok alapján válasszunk párt, nekünk elvileg ott van az intelligencia"
Tehát abban bízol, hogy egy 10-es csaj majd felfigyel rád?
Érdekes, hogy ezzel a "belsőszámít" dumával mindig azok jönnek, akik maguk rá se néznek 9-esnél rosszabb nőre....
7
Figyi én csak a kérdezőnek akartam reményt adni, nem is tudtam hogy ennyit tudsz rólam, egyébjént pedig voltam már 10-es csajjal, értem ne izgulj, én jól meg leszek a tanácsaitok nélkül is.
Viselkedj úgy mintha lenne barátnőd, arra harapnak.
Vagy eltartasz egy nőt.
Persze az utóbbi csak akkor lehetséges, ha nem valami nyomortelepen dolgozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!