Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki körül van metélve az tovább bírja az ágyban?
Figyelt kérdés
Főleg azért gondolom mert érzéketlenebb a makk körül.2020. jún. 29. 18:08
A kérdező szavazást indított:
Igen, tovább bírja.
Nem, sőt kevesebb ideig.
Ez nem ettől függ.
43 szavazat
1/13 anonim 

válasza:

Semmi köze hozzá. Én nem metélt tészta vagyok, mégis sokáig bírom.
2/13 A kérdező kommentje:
Attól, hogy te sokáig bírod még lehet igaz az állítás. Pl lehet, hogy sokkal tovább bírnád ennél is ha körül lennél metélve.
2020. jún. 29. 18:15
3/13 anonim 

válasza:

Semmi köze a kettőnek egymáshoz.
4/13 Lazy Lover 

válasza:

Én körül vagyok sokkal tovább bírom mint az átlag
5/13 anonim 

válasza:

Felnőttként metéltek, pont addig bírom a műtét óta, mint előtte.
6/13 anonim 

válasza:

Lehet hogy van benne valami fe szerintem nem feltetlen
7/13 anonim 

válasza:

Szintén felnőttként metéltek körül és pont addig bírom mint előtte. Nem ettől függ, azt kell, hogy mondjam, hogy metélten összehasonlíthatatlanul sokkal jobb!
8/13 anonim 

válasza:

A csonkítottak szeretnék elhinni, hogy tovább, viszont ez nem bizonyul igaznak. Nehéz lehet wlfogadni, hogy gyermekként egy hentes keze alá fektettek a szüleid vagy, hogy voltál olyan hülye, hogy felnőtt fejjel Dr. Sékelberg kése alá feküdj. Gyakori "cope" még a higiénia és az esztétika xD
9/13 A kérdező kommentje:
Az egészségi okok is közbeszólhatnak
2020. júl. 11. 20:39
10/13 anonim 

válasza:

Én metélés előtt nem nagyon bírtam, mert szűk volt a fityma és rászorított. Egy idő után minden kezelés ellenére folyamatosan hegesedett, aztán inkább megszabadultam tőle, mint hogy egy hónapban 2-3 hetet kenegessem meg pihentessem, és most tök jó.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!