Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Attól hogy egy srác szűz, miért mondják azt rá hogy tapasztalatlan?
Figyelt kérdés
18 szűz srác2020. jún. 29. 12:00
11/15 anonim válasza:
Lehet, hogy jobban dug, de az nem a tapasztalata miatt van. Elemezd a szó jelentését: Ha valaki valamit még nem tapasztalt meg, akkor az tapasztalatlan. Ettől függetlenül lehet jó az ágyban.
12/15 anonim válasza:
Én is azt akartam írni, fogalomzavarban vagy. Nem biztos, hogy ügyetlen, de biztos, hogy tapasztalatlan.
13/15 anonim válasza:
amiért nem mondod azt sem egy olyan embernek, akinek még nincs jogosítványa, hogy rutinos vezető.
A tapasztalat pedig nem egyenlő az ügyes, tehetségessel.
Vannak emberek akik ezerszer dugtak már és pocsékok az ágyban, és vannak nagyon kezdők, akik még számolják az alkalmakat, mégis ügyesebben tudnak akrobatázni az ágyban.
Nekem a kérdésem az, hogy erre mit kell kiakadni??? Megsértődsz azért, mert tapasztalatlannak hívnak, amikor NULLA igazi tapasztalatod nincs?
14/15 anonim válasza:
Tökmindegy, fiú vagy, ráadásul szűz, semmi esélyed nincs a társkeresés terén.
Fiatal + szűz + férfi = nulla kereslet.
15/15 anonim válasza:
"Fiatal + szűz + férfi = nulla kereslet."
Ha ez igaz lenne, akkor kihalt volna már régen az emberiség.
Amire te gondolsz:
"Fiatal + szűz + férfi + lúzer = nulla kereslet."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!