Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nő váladéka lenne vagy keveredett a gumi "sikositoja" a punci nedvvel?
Figyelt kérdés
Szeretkezeskor vettem eszre hogy feher váladék van barátnőmön.
Én még nem elveztem el es gumi is volt rajtam. Ő viszont elelvezett nem sokkal előtte.
Megnezem utana, a gumi nem szakadt ki.
Ki mit gondol? 28 evesek vagyunk.
2020. jún. 29. 11:45
1/3 anonim 

válasza:

persze, a felkorbácsolt puncinedv ki tud fehéredni, olyan mint a tojás fehérje, az is csak a felverés után fehér, előtte átlátszó
2/3 anonim 

válasza:

Aktus közben bőségesen termelődik lubrikáció ami be tud sűrűsödni (elkeveredve némi leváló hámfelülettel, az alapból meglévő hüvelyváladékkal stb.), néha tényleg szinte tejfehérnek tűnik. Teljesen természetes jelenség ne parázz rá. Ettől még nagyon jól teszed, ha aktus közben - mielőbb "csúcstámadásra" készülnél mindenképp! - időnként megnézed rendben van-e a gumi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!