Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha erős vágyaim vannak?
Van egy nagyon jó fiú barátom, közel 9 éve ismerjük egymást és vagyunk szoros barátságban. A karantén alatt többször találkoztunk, és leggyakrabban az ő szobájában voltunk, kb 4 hét után elég intenzív érzelmeim kezdtek lenni. Legszívesebben megöleltem volna, szerettem volna ha csókolgatja a nyakam vagy valahol hozzám ér, és iszonyúan vágytam a csókra is. Azt hittem ez csak annak köszönhető hogy karantén idején mindenki otthon van és nem tudok masztizni, de most hogy vége, és az önkielégítés is okés, ha talizunk, napi szinten van ilyen erős vágyam...és már nem csak filmezés közben hanem akkor is ha az ajtó előtt dumálunk. Mit kezdjek ezzel? Mitől lehet?
19/L
Most mondanám azt, hogy oi vagy éhezve, de szerintem itt szerelem van a levegőben, ami egyébként elég gyakran előfordul ilyen fiú lány barátságok során.
Ha érzed, hogy te sem vagy közömbös neki, akkor lépj!
F
"Nekem ha havercsaj itt aludt (buli után sűrűn megtörtént) akkor is csak a becsület kedvéért "rápróbáltam" (nem bunkón, nem tolakodón, csak érzékeltetve) még akkor is ha tudtam nem lesz semmi."
A becsület kedvéért??? Hogy jön ide a becsület? Persze, de azért remélted, hogy lesz valami, nem? De gáz 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!