Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek ha erős vágyaim...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha erős vágyaim vannak?

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jó fiú barátom, közel 9 éve ismerjük egymást és vagyunk szoros barátságban. A karantén alatt többször találkoztunk, és leggyakrabban az ő szobájában voltunk, kb 4 hét után elég intenzív érzelmeim kezdtek lenni. Legszívesebben megöleltem volna, szerettem volna ha csókolgatja a nyakam vagy valahol hozzám ér, és iszonyúan vágytam a csókra is. Azt hittem ez csak annak köszönhető hogy karantén idején mindenki otthon van és nem tudok masztizni, de most hogy vége, és az önkielégítés is okés, ha talizunk, napi szinten van ilyen erős vágyam...és már nem csak filmezés közben hanem akkor is ha az ajtó előtt dumálunk. Mit kezdjek ezzel? Mitől lehet?

19/L

2020. jún. 29. 01:12
 1/8 anonim ***** válasza:
32%
A srác nem dug meg? Töketlen? Na velem nem lennének ilyen gondjaid...
2020. jún. 29. 01:14
 2/8 anonim ***** válasza:
92%

Most mondanám azt, hogy oi vagy éhezve, de szerintem itt szerelem van a levegőben, ami egyébként elég gyakran előfordul ilyen fiú lány barátságok során.

Ha érzed, hogy te sem vagy közömbös neki, akkor lépj!

F

2020. jún. 29. 01:51
 3/8 anonim ***** válasza:
23%
Elmúltatok 18 évesek, együtt aludtatok és nem történt semmi??? Nem akarlak elkeseríteni, de akkor nem is nagyon fog... furcsa, hogy nem lépett semmit, ennyire azért nem lehet introvertált, félénk valaki. Nekem ha havercsaj itt aludt (buli után sűrűn megtörtént) akkor is csak a becsület kedvéért "rápróbáltam" (nem bunkón, nem tolakodón, csak érzékeltetve) még akkor is ha tudtam nem lesz semmi.
2020. jún. 29. 02:02
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem aludtunk együtt csak néztünk egy filmet együtt délután úgy hogy otthon vokt az anyja meg a bátyja....és a kanapén voltunk..szóval nem tudtam mit tegyek csak fantáziálgattam egész film alatt
2020. jún. 29. 02:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj vele. Ki tudja, lehet ő is így van vele, de azt hiszi te csak haverkodnál és nem mer lépni.
2020. jún. 29. 04:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

"Nekem ha havercsaj itt aludt (buli után sűrűn megtörtént) akkor is csak a becsület kedvéért "rápróbáltam" (nem bunkón, nem tolakodón, csak érzékeltetve) még akkor is ha tudtam nem lesz semmi."

A becsület kedvéért??? Hogy jön ide a becsület? Persze, de azért remélted, hogy lesz valami, nem? De gáz 😅

2020. jún. 29. 08:51
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Mitől lehet? Tényleg, most, hogy mondod... Mitől is +60 évesen el nem tudom képzelni, mi a ménkűt akarhat egy lány egy fiútól? Tán csak nem a körömlakk márkákat akarja megvitatni vele? Meg egyáltalán miét vágyik rá? Hiszen tudvalevő, hogy Evolúció bácsi pusztán azért választotta külön a nemeket, hogy barátkozzanak egymással.
2020. júl. 1. 13:26
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
A szoros barátságból gyakorta lesz szerelem nem egyedi eset azért mondják, hogy férfi és nő között nincs barátság. Remélem mind a ketten így éreztek. Szurkolok neked.
2020. júl. 1. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!