Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kialakulhatott nagyon erős...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kialakulhatott nagyon erős lábfétis, ha régen ilyen ingerek értek?

Figyelt kérdés

Volt egy lány akivel együtt tornáztunk általánosban és sokszor együtt edzettünk meg jártunk versenyekre és sokszor fogtam a meztelen lábát miközben nyújtott, meg volt olyan is, hogy masszíroztam neki edzés után. Igaz, hogy ez 14 éves kor előtt történt és nem kezdtem el vágyni a lábfétisre nagyon még nem lettem 19-20 éves, de ettől lehet?

14 és 19 éves korom között eszembe sem jutott.

2020. jún. 14. 10:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem igen. Nekem is hasonló előzmény volt
2020. jún. 14. 10:11
 2/5 anonim ***** válasza:
69%
Előfordulhat hogy ilyen élmények okozzák, bár ezek a fajta fétisek valójában benned voltak már akkor is, ezek inkább csak előhozzák belőled a vágyat.
2020. jún. 14. 10:13
 3/5 anonim ***** válasza:
69%
Igen, simán. Gyerekkorban az ilyen jellegű pozitív ingerek meghatározóak lehetnek különböző fétisek kialakulásában.
2020. jún. 14. 12:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy lányismerősöm, a szomszédban laktak, neki lányokhoz viszonyítva hatalmas lábai voltak. Nagyon taszító volt számomra. Majd évekkel később lábfétisesként,pont az ilyen nagy női lábak izgatnak leginkább
2020. jún. 14. 12:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez IS közrejátszhatott a fétised kialakulásában. Ugyanakkor egy-egy vágy, irányultság, fétis kialakulásában több tényező hat együttesen, mindenkinél egyedi az oka.
2020. jún. 14. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!