Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen szívtelenek a Férfiak? L
Egyszer mindig keres, és érdeklődik felőlem. Utána meg az üzenetemet sem nézi meg, mikor ő ír rám.
A nők miért nem tudnak ilyenek lenni?
Meg kell változnom? :(
De ha már ilyen kicsiszolt h több vasat tart a tűzben, akkor arra már miért nem futja h mindenkivel foglalkozik?
A sztorihoz hozzátartozik, h kb 4x rám írt, h mikor hogy tudnánk talizni, de én akkor nem értem rá, mert sokat dolgoztam.
Igazából azt kapod amit érdemelsz.
Iskolapéldája vagy annak a sztereotípiának, hogy a normális pasi hiába közeledne feléd ha te az ilyen s**gfejek után koslatsz.
Így viszont edd meg amit kifőztél, sajnos mást nem tudok mondani.
Most téged komolyan az zavar, hogy akinél a tartalék tartaléka vagy, valószínűleg még soha az életben nem találkoztál vele miért nem akar az összes nőjével akiket dug egyformán foglalkozni???
Hát tényleg csak azt tudom mondani, mint a #9-es, ha ennyi az önbecsülésed akkor edd meg amit főztél, csak utána ne panaszkodj ha nem ízlik.
A nők tudnak csak igazán ilyenek lenni.
F
Ez nem férfi-nő kérdés hanem neveltetés. Akit a másik iránti tiszteletre neveltek az nem igazán fog ilyen jellegű csalódást okozni neked.
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!