Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan azért nem jut valakinek párkapcsolat mert ronda? Miért ilyen szívtelenek a nők?
Senki sem fog veled összejönni csak azért, mert te azt akarod.
Nekem kell a külső vonzalom is, akárcsak a többségnek. Nem ez a legfontosabb, de nem elhanyagolható.
Ronda pasi vagyok, mindig van nőm, csak próbálkozni kell.
Ezzel a hozzáállással mondjuk nem fog menni amit tolsz!
Most komolyan azért nem jut valakinek párkapcsolat mert ronda? Miért ilyen szívtelenek a férfiak? Annyi elvárásuk van és még az is hogy legyen csinos is a csaj. De szánalmas.
Körülbelül csak ezt tudom erre írni
Szívtelenek??? :D Mit kellene tenniük? Jótékonyságból legyen veled valaki, mert megsajnálta szegény ronda fiút?
Ez nagyon nem így működik. A páromra sokan azt mondanák, hogy nem túl jóképű. Viszont ápolt, jó humorú, kedves és szerintem ő így ahogy van nagyon vonzó. Szóval ne fogjunk mindent a külső tulajdonságokra. Ne sajnáltasd magad, hanem gondold végig, hogy milyen vonzó tulajdonságaid vannak és azokat hangsúlyozd.
"Miért ilyen szívtelenek a nők?"
Miért, össze kéne állniuk, és megdumálni, hogy szolidaritásból felváltva járnak egy-egy hónapot szegény csúnya pasikkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!