Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti szeretitek, ha a pasik megnézik a melleiteket, vagy zavar benneteket? Szándékosan ki szoktátok tenni? Mennyit engedtek láttatni magatokból?
Figyelt kérdés
2020. jún. 28. 16:02
1/11 anonim válasza:
Engem zavar
A legtobb noi felso olyan hogy latszik a mell, megsulni meg nem akarok
3/11 anonim válasza:
Szeretem, igen.
Nem mondom, hogy szándékosan kiteszem a melleimet, de sok klyan felsőm van, amelyek picit engedik láttatni a melleimet.
4/11 anonim válasza:
Én akármit megvillantok ha olan a helyzet
5/11 anonim válasza:
Ha csak oda pillantanak az nem zavar, de ha már nagyon bámulnak az kedz kellemetlen lenni számomra.
6/11 anonim válasza:
Függ attól hogy nézik meg, de alapjáraton szeretem ha megnéznék, de van egy határ.
7/11 anonim válasza:
Volt már rá példa ,hogy direkt többet mutattam belőle,de volt bennem hátsó szándék.
8/11 anonim válasza:
Szerintem ez attól függ ki nézi meg. Ha olyan aki tetszik akkor örülök neki, ha mondjuk egy csöves az meg taszít
9/11 anonim válasza:
Annyit “teszek” ki, amennyit akárki láthat. C-s mellem van és egy topban is eléggé kint van, arra nem mondom hogy kitettem.
Szándékosan tettem már ki, annak aki tetszett.
10/11 anonim válasza:
Sajnos nekem nem látszik semmi :/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!