Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más nő is undorodik a sz*pásto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más nő is undorodik a sz*pástol? 26L

Figyelt kérdés
Nekem soha nem volt a kedvencem, és mindig a barátaim kedvéért csináltam inkább.
2020. jún. 28. 15:42
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
70%

Mi lenne benne az undorito?

Én imádom csinálni, felizgat nagyon. Nem tudnám elképzelni hogy ne csináljam

2020. jún. 28. 15:55
 12/32 A kérdező kommentje:

Ejha te akkor nagyon szeretheted :)

Meghoztad a kedvem.

Lehet h vmi ilyen van a dolgok mögött. Majd gondolkodom.

Köszike

2020. jún. 28. 15:56
 13/32 anonim ***** válasza:
73%

Én nagyon szeretem, beindulok tőle. Imádom hallani, ahogy egyre hangosabban veszi a levegőt, meg-meg remeg, a hajamat simogatja, és végül amikor igazán beindult, akkor megmarkolja a hajamat, rányomja a fejemet.

Szerintem amúgy intimebb élmény, mint maga a szex. Jobban ki tudom így fejezni a szeretetet.

2020. jún. 28. 16:20
 14/32 anonim ***** válasza:
71%

akit szeretek, annak szeretem csinálni. próbáltad már úgy, hogy szerelmes vagy?

persze nem biztos, hogy úgy tetszene, de nem tudom elképzelni, hogy ha szerelmes az ember és a pasi higéniája is rendben van, kifejezetten undorodna tőle az ember lánya..

2020. jún. 28. 16:29
 15/32 anonim ***** válasza:
57%
Én is undorodok tőle. Semmi pénzért nem csinálnám.
2020. jún. 28. 17:25
 16/32 anonim ***** válasza:
54%
A szopás az előjáték fontos része. Barátnőm kőkeményen leszop, mert imádja csinálni és nagyon felizgul tőle. Utána én is keményen kinyalom a punciját, gyakran el is élvez tőle. Enélkül nem is tudom elképzelni a szexet.
2020. jún. 28. 17:34
 17/32 anonim ***** válasza:
52%

Én is undorodom tőle.

Még szerelemből sem csinálom...

(Nekem lelki ok van a háttérben, exem megerőszakolt, akkor csináltam először életemben és utoljára)

2020. jún. 28. 18:31
 18/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Nem tudom ki volt aki mindenkit lepontozott, de én mindenkinek zöld pipát adtam.
2020. jún. 28. 19:44
 19/32 anonim ***** válasza:
50%
Én nagyon szeretem csinálni,imádom azt is,ha a párom elé térdelek rákészületlenül,kiszabadítom a nadrágjából és a számban keményedik meg!Mennyei érzés!
2020. jún. 28. 22:01
 20/32 anonim ***** válasza:
62%
Legtöbb csajom úgy felizgult a szopástól, hogy teljesen nedvesek voltak már önmagában ettől.
2020. jún. 28. 22:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!