Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyeljem magam? Ezzel most mindent elrontottam?
18 éves lány vagyok és még soha nem voltam senkivel. Szerintem a szex meg a maszturbáció rossz hatással lehetnek az álmaimra. Szeintem akadályozhatnak a céljaim elérésében. A másik dolog meg az, hogy hívö is vagyok, tehát szerintem ez a két dolog bün, akkor is ha valaki házas.
Sajnos, tegnap nem tudtam úgy mond elüzni a vágyat és kipróbáltam a maszturbálást. Nagyon szégyenlem magam és úgy érzem az összes álmomról lemondhatok. Ami miatt még büntudatot érzek az az, hogy van, hogy megnézem a férfiakat az utcán és van, hogy helyesnek találom öket.
Nagyon szégyenlem magam.
Miért kellene szégyellned magad? Az emberek jelentős része maszturbál. Az önkielégítés pedig egyáltalán nem bűn vagy rossz dolog és a szex sem az. A szex is kölcsönös örömszerzésről szól Mégis hogy befolyásolna ez bármiben?
Egyébként nem tudom, hogy miért gondolkozol így a szüleid révén-e vagy ki volt rád ilyen hatással, de nem valami egészséges a gondolkodásod. Én javaslom, hogy kérd egy pszichológus segítségét, hogy normális életet tudj élni felnőtt nőként.
Felejtsd el az ilyen vallási dolgokat, mert pont azok fognak tönkre tenni. 18 évesen pláne vágysz már a szexre, mivel a szexuális érdeklődés már gyakran 13 éves korban előtörik.
Pasizz nyugodtan, szexelj nyugodan, hogy egy kiegyensúlyozott csajszi legyél. Jó, nyílván nem azt mondom, hogy qrv@ legyél, mert azon van mit igazán szégyelni.
Ha erre/ezekre vágysz, ne fogd vissza magad, hidd el. Sokkal jobb ha teszel a vágyaidért és kiéled azokat. 20/F
Nos, van párom, nagyon szeretem, szóval én kiestem. XD
A szex, maszturbálás nem bűn, a bujaság bűn (vagy tekinthető annak, tudom nem mindenki gondolja így), amikor a rabjává válsz. Nem gondolom, hogy szükségleteid kielégítése akadályozna álmaid elérésében, amíg tudod irányítani a dolgot, és nem veszíted el a kontrollt (de nem gondolom, hogy Nálad ez fennállna:-) ).
Egyébként akinek nincsenek szexuális vágyai, lehet hogy könnyebben el tudja érni céljait (bár nem világos, hogy itt most mit értünk cél alatt), de akkor meg adódik a kérdés, hogy biztosan ezt akarja? Biztosan így teljes az élete?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!