Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Annyira unom már, hogy bárhová...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira unom már, hogy bárhová megyek, az utcán utánam fütyörésznek, beszólogatnak, ajánlatokat tesznek. Mit lehetne ellene tenni? 20/l

Figyelt kérdés
2020. jún. 28. 07:33
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
90%

18as, jó fej vagy.. Feltett egy kérdést és 20 válaszból 15 lényegében annyi, hogy "krvaanyád, hogy jól nézel ki". Én se sietnék az ilyen válaszolókhoz..

meg "milyen ruhákat hordasz?".. ilyen kérdést feltenni itt GYKn, ahol az emberek mások szexuális szokásait olvasgatva verik a fszukat.. ha segíteni is akartál, nemigazán jött át, viszont az elmúlt 2 válaszod meg csak ócsárlás.. nagyon segítőkész vagy ám..:D

2020. jún. 28. 09:56
 22/37 anonim ***** válasza:

Velem is elofordul, de az ilyenekre ra sem nezek.

A bámulas is sokszor elofordul, de az nem zavar :)

2020. jún. 28. 09:56
 23/37 anonim ***** válasza:
Csináld azt, amit amit a magyarok 90%-a: ülj a tv elé, zabáld a chipset, colat, csokit, egyél hamburgert, vagy más szart, mozogj nullát és várj 1-2 évet.
2020. jún. 28. 10:00
 24/37 anonim ***** válasza:

21

Hát figyi 21-es, én is megértem hogy rájuk be van sértődve, de ezt miért olyasvalakin kell levezetni aki komolyan segíten próbált volna?

2020. jún. 28. 10:06
 25/37 anonim ***** válasza:
Ja, és az előző 2 válasz rohadtul nem én voltam, én egyetlen ócsárlást nem írtam.
2020. jún. 28. 10:07
 26/37 anonim ***** válasza:
41%

Uristen!

Mekkora probléma!

1.Szerintem össze kéne hívni az. ENSZ BT rendkívüli ülesét,mert a munkasok füttyőgnek.

Es be kell tiltani a füttyögest azonnal.

2.Esetleg a kormány rendelje el,hogy munkálatokat csinálják valahol mashol,ne ott,amerre te közlekedsz.

3.Tegyél a füledbe füldugót,vagy fülest.

4.Füttyögj vissza.

2020. jún. 28. 10:10
 27/37 anonim ***** válasza:
24, úgy beszélsz, mintha személyesen kipécézett volna és téged sértegetne:D Ennek itt jele sincs, már nem azért.. Ráadásul ez egy anonym oldal. Ha nincsenek kint a nicknevek, gyakorlatilag nem lehet azonosítani, hogy két válaszoló ugyanaz-e vagy tök más. Sőt, privátot is írhatok bárkinek úgy, mintha te lennék, egyszerűen csak azt mondom, hogy "szia, 24es vagyok":D Van "A Kérdező" és "A Válaszoló". Ha "A Válaszoló" 20 válaszból 15-ször csak sértegette a Kérdezőt.. akkor ne várjunk mást..
2020. jún. 28. 10:11
 28/37 anonim ***** válasza:

27

Igen, ebben igazad van hogy nem lehet tudni, de tudod pont az én válaszomra reagált flegmán ha megnézed.

Mert volt merszem azt állítani hogy nem Bp-n történt az eset.

2020. jún. 28. 10:13
 29/37 anonim ***** válasza:
28, azért veszett már több Mogácsnál. Tényleg nem volt túl korrekt a kérdezőtől az a "Budapest nem nagy város", mintha egyértelmű lett volna, hogy ő ott lakik.. de azért nem kell ennyire mellre szívni meg nem is kell ítéletet mondani a másik fölött egyből.
2020. jún. 28. 10:38
 30/37 anonim ***** válasza:
57%
Mondjuk sok mai csajnak nem ribis, ha belátni a nadrágja mellett segglyukig.
2020. jún. 28. 10:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!