Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira unom már, hogy bárhová megyek, az utcán utánam fütyörésznek, beszólogatnak, ajánlatokat tesznek. Mit lehetne ellene tenni? 20/l
18as, jó fej vagy.. Feltett egy kérdést és 20 válaszból 15 lényegében annyi, hogy "krvaanyád, hogy jól nézel ki". Én se sietnék az ilyen válaszolókhoz..
meg "milyen ruhákat hordasz?".. ilyen kérdést feltenni itt GYKn, ahol az emberek mások szexuális szokásait olvasgatva verik a fszukat.. ha segíteni is akartál, nemigazán jött át, viszont az elmúlt 2 válaszod meg csak ócsárlás.. nagyon segítőkész vagy ám..:D
Velem is elofordul, de az ilyenekre ra sem nezek.
A bámulas is sokszor elofordul, de az nem zavar :)
21
Hát figyi 21-es, én is megértem hogy rájuk be van sértődve, de ezt miért olyasvalakin kell levezetni aki komolyan segíten próbált volna?
Uristen!
Mekkora probléma!
1.Szerintem össze kéne hívni az. ENSZ BT rendkívüli ülesét,mert a munkasok füttyőgnek.
Es be kell tiltani a füttyögest azonnal.
2.Esetleg a kormány rendelje el,hogy munkálatokat csinálják valahol mashol,ne ott,amerre te közlekedsz.
3.Tegyél a füledbe füldugót,vagy fülest.
4.Füttyögj vissza.
27
Igen, ebben igazad van hogy nem lehet tudni, de tudod pont az én válaszomra reagált flegmán ha megnézed.
Mert volt merszem azt állítani hogy nem Bp-n történt az eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!