Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a reakciód ha egy jól öltözött pasi aki mögötted menne egyfolytában szexuális dolgokat emlegetve beszólogatna?
Figyelt kérdés
Persze nem aberrált módon!Nos hölgyeim?2016. febr. 6. 22:31
1/20 anonim válasza:
Szerintem megismerkedni a tűsarkaimmal a képében!-)
2/20 anonim válasza:
A jól öltözöttség ízlés dolga. Te mire gondolsz?
3/20 anonim válasza:
Velem előfordult már, hogy szembe jött két öltönyös férfi, mind a ketten igen jól néztek ki. De amint a közelbe értek, szexuális utalásokat tettek rám és le sem vették a szemüket rólam. Gúnyosan nevettem rajtuk és tovább mentem.
4/20 anonim válasza:
Megfordulnék,rámosolyognék,tököntérdelném és leköpném!
Hasonló beszólós eset volt már!-23L
5/20 anonim válasza:
Tudomást se vennék róla, de nem jönne be, az biztos.
6/20 anonim válasza:
Hát elég rendesen berosálnék és próbálnék emberek közé menni, nyitottabb helyekre...ki tudja miféle pszichopata került mögém aki épp megakar erőszakolni...
7/20 A kérdező kommentje:
Ez megalázó számotokra?
1-es no comment,jót nevettem!
2016. febr. 6. 22:41
8/20 anonim válasza:
Vevő lennék a társalgásra és tudatnám vele, hogy szívesen teljesítem a vágyait, de előbb én pervezkednék vele. Előjátéknak száraz anál lenne egy kis sóderral meghintve, majd jönne a kénsavas beöntés. Ezután a hulláját egy lóval b*szatnám meg. És még akkor finom voltam és nőies. :)
9/20 anonim válasza:
Pasik meg egyből bóknak vennék, szép az élet .
10/20 anonim válasza:
Nem nekem megalazo, hanem annak aki mondja.
Szerintem az ilyen szanalmas.
Na meg hogy lehet "nem aberralt modon" "egyfolytaban szexualis dolgokat emlegetve beszologatni" nyilvanos utcan?
Ezt hogy kepzelted?
Mar maga a beszologatas aberralt szemelyiseget rejt maga mogott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!