Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mostani párom túl sok férfival volt, vagy nem probléma?
A jelenlegi barátnőm 21 éves, és egy mély beszélgetésünk alkalmával bevallotta hogy én voltam a harmincadik férfi az életében. (Szexuálisan)
Nyilván védhetem hogy kicsapongó életmódot élt nagyon fiatalon, de egy pillanatig se tekintek rá úgy, ahogy háborodott férfitársaim tennék, bizonyos nem szép jelzőkkel.
Ő bevallotta, hogy semmibe se tartotta a nőiességét, amíg nem találkozott velem.
Saját bevallása szerint, egyetlen férfi sem volt képes így teljesíteni az élet területein, és tudom, hogy szeret engem, mert feltétlen a szeretete felém, az édesanyámmal pedig barátnők.
A családom szereti, és ők is őt.
Egy mondat erejéig, hogy kitérjek a szexre;
Áradozik nagyon, de nem ilyen kamu alapon, vagy amit hallatni akar, hanem mint szerelmes nő.
Amúgy egy végtelenül intelligens nőről van szó, ez is volt az egyik alappillére a kapcsolatunk létrejöttének.
Most ez elsőre ilyen dumaduma szerelemnek tűnik, de nem az.
Szeretem őt, fél éve vagyunk együtt feltétlen bizalommal, és mindent meg tudunk beszélni, ezt a dolgot kivéve, mert ez olyan... Tabu téma.
Amit irányába nem is szeretnék többet felhozni.
Viszont azt nem tudom letagadni, hogy zavaró tényező .
Egy oda nem illő, motoszkáló gondolat az agyamban..
Nagyon megrázta mikor szótlan reakciómmal próbáltam oldani a kellemetlen helyzetet, de akkoriban ez a téma meddővé is vált, miután felszínt látott.
Tudna nekem valaki esetleg tanácsot adni, hogy űzzem el ezt?
Kérem az obszcénitást mellőzzük, legyünk kulturáltak, kérem!
26/F
Add nekem a csajod! Olyan pasi kell neki aki nem a használtsága alapján értékeli! Összeteheted a két kezed hogy nem egy gátlásos fapinát kaptál.
35F
"16:
Látod, mindig van ellenpélda. :)"
Itt nincs ellenpélda arra, amit írtam.
A 25. kommentelővel szeretném ezt lezárni.
Elhiszem hogy nem olvastad végig, de ne beszélj itt össze-vissza hülyeségeket. :)
Az órák, a napok, az évek tovatűnnek, kergetik egymást szakadatlan, s magukkal sodorják a mulandó embert, a „percnyi tüneményt”.
„… oly sokezernyi tompa ember alig ismeri szívét,
céltalan lebeg, s a fájdalomba váratlanul taszítja a lét…” Gőte
Szerintem kissességi komplexusa volt és be akarta magának bizonyítani, hogy őt is lehet szeretni, és mostanra jött el ez a helyzet mert te szereted és így kiteljesedhettek mind a ketten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!