Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A mostani párom túl sok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mostani párom túl sok férfival volt, vagy nem probléma?

Figyelt kérdés

A jelenlegi barátnőm 21 éves, és egy mély beszélgetésünk alkalmával bevallotta hogy én voltam a harmincadik férfi az életében. (Szexuálisan)

Nyilván védhetem hogy kicsapongó életmódot élt nagyon fiatalon, de egy pillanatig se tekintek rá úgy, ahogy háborodott férfitársaim tennék, bizonyos nem szép jelzőkkel.

Ő bevallotta, hogy semmibe se tartotta a nőiességét, amíg nem találkozott velem.

Saját bevallása szerint, egyetlen férfi sem volt képes így teljesíteni az élet területein, és tudom, hogy szeret engem, mert feltétlen a szeretete felém, az édesanyámmal pedig barátnők.

A családom szereti, és ők is őt.

Egy mondat erejéig, hogy kitérjek a szexre;

Áradozik nagyon, de nem ilyen kamu alapon, vagy amit hallatni akar, hanem mint szerelmes nő.

Amúgy egy végtelenül intelligens nőről van szó, ez is volt az egyik alappillére a kapcsolatunk létrejöttének.

Most ez elsőre ilyen dumaduma szerelemnek tűnik, de nem az.

Szeretem őt, fél éve vagyunk együtt feltétlen bizalommal, és mindent meg tudunk beszélni, ezt a dolgot kivéve, mert ez olyan... Tabu téma.

Amit irányába nem is szeretnék többet felhozni.

Viszont azt nem tudom letagadni, hogy zavaró tényező .

Egy oda nem illő, motoszkáló gondolat az agyamban..

Nagyon megrázta mikor szótlan reakciómmal próbáltam oldani a kellemetlen helyzetet, de akkoriban ez a téma meddővé is vált, miután felszínt látott.

Tudna nekem valaki esetleg tanácsot adni, hogy űzzem el ezt?

Kérem az obszcénitást mellőzzük, legyünk kulturáltak, kérem!

26/F

2020. jún. 27. 03:07
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%

Add nekem a csajod! Olyan pasi kell neki aki nem a használtsága alapján értékeli! Összeteheted a két kezed hogy nem egy gátlásos fapinát kaptál.

35F

2020. jún. 27. 18:04
 22/28 anonim ***** válasza:

"16:

Látod, mindig van ellenpélda. :)"

Itt nincs ellenpélda arra, amit írtam.

2020. jún. 27. 18:07
 23/28 anonim ***** válasza:
55%
Volt ilyen. Annyira zavart, hogy vege is lett.
2020. jún. 27. 21:10
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Nemkell ennek nagy feneket keriteni. Vedd ugy hogy tapasztalt s kielte magát . Inkabb 20 alatt mint 30folott gyerekestol ferjestol... ha o ezek utan se elte ki magát egy vagon neger is mehetne már bocs a kifejezeser. Enymnek is kb ennyi a volr partnerei száma csak igaz az enyem 44eves. Volt partiba vagva, felre is kefelt meg minden... mit tudok tenni? Nalam velem elvileg minden okes meg szerelmes is. Na hazudnek ha nem nyomoztam volna mar utanna jo parszor de makulátlan. Tudod jo kurv*bol lesz a jo feleség
2020. jún. 27. 22:01
 25/28 anonim ***** válasza:
34%
Az a helyzet hogy ezután is b@ssza majd mindenki. Nekem is volt ilyen csajom, ugyan ez a sztori..... És hát igen, még dolgoztam verte neki addig valaki más. Nem fog megváltozni 🤷‍♂️
2020. jún. 28. 07:49
 26/28 A kérdező kommentje:

A 25. kommentelővel szeretném ezt lezárni.

Elhiszem hogy nem olvastad végig, de ne beszélj itt össze-vissza hülyeségeket. :)

2020. jún. 28. 09:45
 27/28 anonim ***** válasza:
90%
A feleségem is, én is nehezen találtuk meg az igazit. S mivel félmegoldásokkal egyikünk sem volt hajlandó megalkudni, mindketten meglehetősen nagyszámú partnerrel a hátunk mögött leltünk egymásra. Nem bántuk meg. Megvolt a kellő viszonyítási alapunk, hogy tudjuk, mekkora kincset találtunk a másik személyében.
2020. jún. 28. 13:35
 28/28 anonim ***** válasza:

Az órák, a napok, az évek tovatűnnek, kergetik egymást szakadatlan, s magukkal sodorják a mulandó embert, a „percnyi tüneményt”.

„… oly sokezernyi tompa ember alig ismeri szívét,

céltalan lebeg, s a fájdalomba váratlanul taszítja a lét…” Gőte

Szerintem kissességi komplexusa volt és be akarta magának bizonyítani, hogy őt is lehet szeretni, és mostanra jött el ez a helyzet mert te szereted és így kiteljesedhettek mind a ketten.

2020. jún. 28. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!