Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A mostani párom túl sok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mostani párom túl sok férfival volt, vagy nem probléma?

Figyelt kérdés

A jelenlegi barátnőm 21 éves, és egy mély beszélgetésünk alkalmával bevallotta hogy én voltam a harmincadik férfi az életében. (Szexuálisan)

Nyilván védhetem hogy kicsapongó életmódot élt nagyon fiatalon, de egy pillanatig se tekintek rá úgy, ahogy háborodott férfitársaim tennék, bizonyos nem szép jelzőkkel.

Ő bevallotta, hogy semmibe se tartotta a nőiességét, amíg nem találkozott velem.

Saját bevallása szerint, egyetlen férfi sem volt képes így teljesíteni az élet területein, és tudom, hogy szeret engem, mert feltétlen a szeretete felém, az édesanyámmal pedig barátnők.

A családom szereti, és ők is őt.

Egy mondat erejéig, hogy kitérjek a szexre;

Áradozik nagyon, de nem ilyen kamu alapon, vagy amit hallatni akar, hanem mint szerelmes nő.

Amúgy egy végtelenül intelligens nőről van szó, ez is volt az egyik alappillére a kapcsolatunk létrejöttének.

Most ez elsőre ilyen dumaduma szerelemnek tűnik, de nem az.

Szeretem őt, fél éve vagyunk együtt feltétlen bizalommal, és mindent meg tudunk beszélni, ezt a dolgot kivéve, mert ez olyan... Tabu téma.

Amit irányába nem is szeretnék többet felhozni.

Viszont azt nem tudom letagadni, hogy zavaró tényező .

Egy oda nem illő, motoszkáló gondolat az agyamban..

Nagyon megrázta mikor szótlan reakciómmal próbáltam oldani a kellemetlen helyzetet, de akkoriban ez a téma meddővé is vált, miután felszínt látott.

Tudna nekem valaki esetleg tanácsot adni, hogy űzzem el ezt?

Kérem az obszcénitást mellőzzük, legyünk kulturáltak, kérem!

26/F

2020. jún. 27. 03:07
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem ez tök jó, legalább tapasztalt, biztos jó lehet az ágyban.
2020. jún. 27. 03:13
 2/28 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem vmiért nem volt magabiztossága, de sokan meg akarták dugni, s ezért belement. Tényleg sok pasi, de neked kell tudni, meg tudsz e bírkózni vele. Ő elmondta, tehát őszinte veled! Hiszen akár magában is tarthatta volna.
2020. jún. 27. 03:47
 3/28 anonim ***** válasza:
93%

Azaz igazság, hogy engem is zavarna a tudat, de inkább arra koncentrálj, hogy most milyen a csaj, a kapcsolat.

Ahogy le írtad tökéletes.

Ne foglalkozz vele, hogy régen miket csinált, nem kell vizualizálni.

Minden csajnak volt előttünk valakije, vannak akiknek több valakije is, de az a múlt.

Foglalkozz a jelennel, hogy most minden oké.

Csak arra a tökéletességre koncentrálj amit leírtál, és sz.ard le, hogy régen mi volt.

Én ezt tenném.

F

2020. jún. 27. 03:52
 4/28 anonim ***** válasza:
53%

Miért zavaró, hogy sok emberrel feküdt le? Mire asszociálsz? Mi lenne másabb, ha “kevés” férfival létesített volna szexuális kapcsolatot?

Tényleg érdekel!

22/L

2020. jún. 27. 04:49
 5/28 anonim ***** válasza:
79%

Ertékeld az őszinteségét !

Es a múlt nem erdekes, szeretitek egymást ez a fontos :)

Kiélte magát elötted ! Benned megtalálta, es te is benne amit kerestetek , erre öszpontosíts ,és ne legyen tabu téma soha egy kapcsolatban !

Írasban is atjön mennyire szereted :) és azt írtad ő is téged :) ez számít csak :)

2020. jún. 27. 06:20
 6/28 anonim ***** válasza:
58%
Nembaja
2020. jún. 27. 06:48
 7/28 anonim ***** válasza:
37%

Ismered a mondást "kutyából nem lesz szalonna "?

Most még lehet, hogy jó viselkedik, de később előjöhet az igazi énje.

Nekem nem kéne.

Jöhet a lepontozás.😀

2020. jún. 27. 06:49
 8/28 anonim ***** válasza:
19%
Jól mondod 7 es.
2020. jún. 27. 06:52
 9/28 anonim ***** válasza:
75%

4/8

Végre valaki aki normálisan látja a helyzetet. Nem lesz semmivel sem kevesebb ő, nem ez határozza meg, hogy milyen veled és azt sem, hogy mennyire szeret. Én ettől még ugyanúgy szeretném. Persze lehet kicsit engem is mellbe vágna a pillanat hevében, de el tudnám fogadni és soha nem bántanám ezzel.

2020. jún. 27. 07:05
 10/28 anonim ***** válasza:
69%
És akkor mi van? Te profitálsz a tapasztalataiból nem? Én soha nem kérdeztem a páromat, hogy hány pasija volt, mondjuk nem is érdekel.
2020. jún. 27. 07:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!