Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mostani párom túl sok férfival volt, vagy nem probléma?
A jelenlegi barátnőm 21 éves, és egy mély beszélgetésünk alkalmával bevallotta hogy én voltam a harmincadik férfi az életében. (Szexuálisan)
Nyilván védhetem hogy kicsapongó életmódot élt nagyon fiatalon, de egy pillanatig se tekintek rá úgy, ahogy háborodott férfitársaim tennék, bizonyos nem szép jelzőkkel.
Ő bevallotta, hogy semmibe se tartotta a nőiességét, amíg nem találkozott velem.
Saját bevallása szerint, egyetlen férfi sem volt képes így teljesíteni az élet területein, és tudom, hogy szeret engem, mert feltétlen a szeretete felém, az édesanyámmal pedig barátnők.
A családom szereti, és ők is őt.
Egy mondat erejéig, hogy kitérjek a szexre;
Áradozik nagyon, de nem ilyen kamu alapon, vagy amit hallatni akar, hanem mint szerelmes nő.
Amúgy egy végtelenül intelligens nőről van szó, ez is volt az egyik alappillére a kapcsolatunk létrejöttének.
Most ez elsőre ilyen dumaduma szerelemnek tűnik, de nem az.
Szeretem őt, fél éve vagyunk együtt feltétlen bizalommal, és mindent meg tudunk beszélni, ezt a dolgot kivéve, mert ez olyan... Tabu téma.
Amit irányába nem is szeretnék többet felhozni.
Viszont azt nem tudom letagadni, hogy zavaró tényező .
Egy oda nem illő, motoszkáló gondolat az agyamban..
Nagyon megrázta mikor szótlan reakciómmal próbáltam oldani a kellemetlen helyzetet, de akkoriban ez a téma meddővé is vált, miután felszínt látott.
Tudna nekem valaki esetleg tanácsot adni, hogy űzzem el ezt?
Kérem az obszcénitást mellőzzük, legyünk kulturáltak, kérem!
26/F
Ne a múlttal foglalkozz hanem a jelennel és a jövővel.
Ha szeretitek egymást, legyetek boldogok.
Engem pl nagyon zavarna de szerencsére nem vagyunk egyformák.
Ha egy 21 éves lánynál ez a szám 5 feletti akkor én már nem létesítenék vele sem szexuális kapcsolatot sem párkapcsolatot.
Több ilyen nővel is jó viszonyt ápolok (barátok vagyunk). Egy részüket a feleségemen keresztül ismertem meg aki szerencsére egész más mentalitású.
De mi a kérdésed?
Vagy így szereted vagy sehogy.
De azért nem egy nagy intelligenciára vall ha nő létére ilyeneket mond, vagy dicsekszik ezekkel.
Sőt én azt mondanám hogy ez egy bunkó dolog ilyet elmondani.
Hogy mi volt régen az ne érdekeljen senkit, az a lényeg hogy ezután mi lesz, milyen lesz.
Ha téged ez zavar, később ez biztos rosszabb lesz mert te már alapból féltékeny tipus vagy.
Biztos lesz majd olyan amikor valamit félre fogsz érteni vagy valaki mond olyan két értelmű megjegyzést ami piszokul zavaró tényező lesz.
Nagyon tetszik a 13 as története és valamiért úgy érzem hogy hasonlóan fogsz kijönni a dologból kedves kérdező.
A szalonna kutyás dologgal én sem értek egyet azonban az emberi természet tényleg makacs tud lenni még hozzá elég ravasz módon.
Fél év az nagyon kevés idő értem ezt úgy hogy a szerelem biokémiája 2 évig is tarthat.
"Egy oda nem illő, motoszkáló gondolat az agyamban.."
Nem vagyok biztos benne hogy ez a gondolat a szexuális kapcsolatainak a száma miatt "motoszkál".
Sokkal inkább egy "oka van annak hogy ennyire kellett neki a visszajelzés"
Én ha a helyedben lennék azon marnám magam hogy vajon mikor lesz az hogy az én őszinte feltétel nélküli vissza jelzésem mikor válik kevéssé :\.
25f
Srácok!
Köszönöm a reakcióitokat, válaszaitokat.
Mindeniére fogok reagálni ha hazaértem!
Talán nem is választ kerestem, csak érdekelt Ti mit gondoltok, vagy hogy cselekednétek, amivel szerintem semmi baj nincs. :)
Otthon tüzetesebben reagálok! Még egyszer köszönöm. :)
1:
A szex fontos, de ami ilyen mély érzetű, ott abszolút irreleváns. :)
2:
Igen, tudom. :)
3:
Köszönöm, hogy elsőként az egyik legjobbat írtad. Jól esik! :)
4:
Nőként Te ezt máshogy látod, más szemszögből, emberek, nemek, és különbözési tényezők.
Talán ez az amit nem kell firtatni.
5:
Köszönöm! Te vagy a második! Ölelés, tisztelet!!
6:
Köszi! :)
7:
Nem pontozlak le, mert ez a Te véleményed, és én tiszteletben tartom! Szintén köszönöm!
9:
Köszi Fear! Te kommented is építően hatott most rám!
10:
Nem nagyon érdekel ez a profit része. Nem is ezért kérdeztem. :)
11:
Köszönöm! Eszerint is cselekszem!
12:
Jól látod, én is ebben bízom, és köszönöm! :)
13:
Elolvastam a történeted, Te egy nagyon jó ember vagy, mindenki egy ilyen embert szeretne párjának, barátjának amilyen Te vagy, ráadásul hogy még egy ilyen tapasztalat mellett is támogatsz!
Hálám, ölelésem!
14:
Talán Te vagy a józan eszem hangja, teljesen tudod máshogy szemmel nézni, és az ami nekem is segít ebben, nagyon szépen köszönöm a véleményed!
15:
Ez is tapasztalat, meg tudlak érteni, pár évvel ezelőtt talán én is így gondoltam volna.
16:
Látod, mindig van ellenpélda. :)
17:
Ezt most elég komplex volna kicsomagolni, sokszor azért kérdezünk meg valamit, hogy ezáltal kiküszöböljünk bizonyos hibákat, de előfordul hogy máshogy sül el. Az élet néha elég nagy zsákbamacska. Köszönöm! :)
18:
Hát, talán azzal tudnék érvelni, hogy nem ismeri őt úgy itt senki, mint én.
Az tény, hogy fél év nem sok.
De nem hinném hogy bármiben valaha is kevés volnék, mert már most többlet mutatkozik általam, mint eddig előttem, az Ő elmondása szerint.
Ha pedig az lép érvénybe amit Te írtál, hát akkor Istenem, ennek így kellett történnie, de én bizakodó vagyok. :)
Még egyszer köszönöm, hogy nem egyoldalúan támadt mindenki, sőt itt többen megértettek engem, mint ellenpéldával éljenek.
Ezzel ellentmodva a GYK általános tendenciájának.
Nagyok vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!