Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Domináns pasik! Igaz rátok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Domináns pasik! Igaz rátok a féltékenység és a birtoklási vágy, vagy ez városi legenda?

Figyelt kérdés
2020. jún. 25. 20:51
 1/4 anonim ***** válasza:
84%

én nem vagyok féltékeny, a partner nekem rendeli alá magát, ha menni akar, akkor hagyom, nem vagyok erőszakos és nincs értelme magamhoz láncolni féltékenységből a másikat

mit értesz birtoklási vágy alatt? szeretem ha a partner az enyém, csak az enyém és nekem adja magát, tehát bizonyos szinten van ilyen vágy

2020. jún. 25. 20:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Legenda. A féltékenység a világ legfeleslegesebb dolga. Csak mérgezni tud egy kapcsolatot. Ha valaki meg akar csalni, akkor megteszi, megtalálja a lehetőséget rá, bármit csinálsz. Ha pedig meg akar csalni, akkor menjen is, mert akkor nem vagyunk egymáshoz valók. Ha nem tudom elérni, hogy ne akarjon mást, akkor nem hozzám való.
2020. jún. 25. 20:58
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Férfifüggő.
2020. jún. 25. 22:45
 4/4 anonim ***** válasza:
51%

Eszébe sem jutna okot adni rá, hogy féltékeny legyek. Neki Én vagyok a Domja, Ő pedig az Én szubom! Megkap mindent amire szüksége van, nem keresi máshol.

48+Ffi

2020. jún. 25. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!