Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mast is izgat, ha mezitlab lehet?
Figyelt kérdés
Annyira tabunak szamit nekem mezitlab lenni, hogy konkretan izgatna, ha varosban vagy egyeb nyilvanos helyen zokni nelkul (papucsban mondjuk) lehetnek. Mondjuk az erre legkezenfekvobb helyen a strandon pont nem izgatna, mert ott amugyis mindenki ugy van :D2020. jún. 25. 20:18
2/10 anonim válasza:
Segítek: máshol sem érdekelne senkit hogy te papucsban akarsz klaffogni az utcán. Mondjuk színházba, vagy operabálba nem engednének be, de az utcán pont senkit nem érdekelne.
3/10 A kérdező kommentje:
:D
2020. jún. 25. 20:43
4/10 anonim válasza:
Én szeretek mezítláb járni és szoktam is, bár szexuálisan marhára nem izgat, csak a komfortérzetemnek jó.
5/10 anonim válasza:
Jön a jó idő, úgyhogy az utcán is mindenki így fog járni, akkor ez most nem kedvez neked.
6/10 A kérdező kommentje:
:D
2020. jún. 25. 20:46
8/10 anonim válasza:
Mivel tök csámpás vagyok, így alapból, még cipőben is gáz számomra a dolog. Azonban nagyon szeretem, ha egy nő mezítláb van bárhol is.
10/10 anonim válasza:
Engem kifejezetten izgat, amikor mezítláb vagyok, akár az ágyban fekve, akár a földön járva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!