Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem akar kinyalni de elvárja,hogy én csináljam neki szájjal.Sőt még le is nyelem neki.Én nagyon szeretném ha ő is csinálná nekem.Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2020. jún. 24. 20:11
11/18 anonim válasza:
Keress mást. Sajnos nincs más megoldás.
12/18 A kérdező kommentje:
7-es.Mit jelent az a "dikk more"??
2020. jún. 24. 20:33
13/18 anonim válasza:
Nálunk is ez a probléma, én leàpolom ,vissza nem adja. Tippként kipróbàltam hogy megmondtam neki, nincs sz.opás ha nincs nyalás...egy ideig oké volt, kicsit megerőltette magát, de most megint ott tartunk, hogy max 1x havonta. Priviket nem kèrek,nemazért ìrtam.
14/18 anonim válasza:
Dobd ki. Sosem várnám el, hogy leszopjon a csaj, és én nem viszonozzam...
Szóval elég hálátlan. :D
15/18 anonim válasza:
Mindenki annyit tesz bele egy kapcsolatba, amennyit akar.
Van aki bevállal olyan dolgokat a másik kedvéért, amit ő maga nem szeret, és van aki nem. Ezt meg kell beszélni. Az egyenlőség nem feltétlen szempont, van akit nem zavar (pl ilyen helyzetben ha a lány szeret szopni, akkor hiába egyenlőtlen a helyzet, a szopással nem lesz gond).
Meg kell beszélni. Ha a helyzet frusztráltságot okoz hosszú távon, akkor törekedni kell az egynelőség felé akár azzal, hogy az egyik fél többet vállal, akár azzal, hogy a másik kevesebbet.
Magyarul: ha te nem szeretsz szopni és zavar, hogy ő nem nyal, mondd, hogy akkor te sem szopsz oszt kész.
16/18 anonim válasza:
Mond meg neki ha nem nyal akko kuka
17/18 anonim válasza:
Kikötözöd, arcára ülsz, ennyike
18/18 anonim válasza:
Önmagában nem az a gond, hogy nem nyal (bár szerintem nyalni nagyon jó) hanem az "elvárja" szó. Ha bárki bármit elvár, kikövetel a szexben (pláne hogy a pasid viszonzás nélkül teszi) akkor az alapból lapát. Szabadulj meg az önző pötstől mielőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!