Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A párom nem akar belém élvezni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem akar belém élvezni Felhozom neki de nem mond semmit Mit csináljak?

Figyelt kérdés

2020. jún. 22. 13:53
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
Rakott krumplit.
2020. jún. 22. 13:55
 2/10 fegya ***** válasza:
76%

Nem értem! Fél hogy terhes leszel?

Én imádok beleélvezni!

2020. jún. 22. 13:57
 3/10 A kérdező kommentje:

Nem tudom

Gumival csináljuk

Én nagyon szeretném de ő sose csinálja

2020. jún. 22. 14:01
 4/10 anonim ***** válasza:
81%

Szorítsd magadra amikor eldurranna és akkor nem tudja kirántani :D

Legfőképpen viszont azt csináld, hogy szedd rendesen a fogamzásgátlót és ülj le a pároddal beszélgetni miért nem akarja, mi tartja vissza. Megbeszélitek és vagy meggyőzöd semmi gond a gyógyszer hat, vagy elfogadod hogy óvatosabb típus és kerülni akarja a kockázatokat.

2020. jún. 22. 14:02
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Pontositanád? 1:Ha kotonnal szexeltek akkor már eleve nem beléd élvez. 2: Hogyan fejezi be?
2020. jún. 22. 14:08
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem derul ki, hogy jogosan fel-e. Gondolom, nem betegsegtol, hanem terhessegtol. Kerdes, hogy mivel vedekeztek ovszeren felul, vagy hogy te szeretnel gyereket, de o nem. Esetleg te nem gondolsz bele, hogy ha ugy adodik, abortusz lesz, a legertelmetlenebb okbol?

Ha semmilyen veszely nem fenyeget, akkor mar betegesnek tuno a tartozkodas.

2020. jún. 22. 14:11
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Mármint úgy érted, hogy nem megy el benned a gumiban, hanem kivezsi, mielőtt elélvezne? Nem nagyon értem, hiszem azért van a gumi, hogy ne kelljen kiszálnia. De lehet ennyire fél a teherbeeséstől, hogy mi van ha a gumi kiszakad
2020. jún. 22. 14:17
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Olyanról már hallottam, aki még akkor sem mer bennmaradni elélvezéskor, ha gumiban csinálja, mert retteg attól, hogy teherbeesés lesz a vége, így hirtelen csak ezt az okot tudom elképzelni én is.
2020. jún. 22. 14:19
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem is szeret! Ne nevezd a párodnak!
2020. jún. 22. 22:18
 10/10 anonim ***** válasza:
50%

Én belédélvezek szívesen

36 F

2022. okt. 10. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!