Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire rossz az, ha néha akár 8szor vagy 9szer kiverem egy napon?
Figyelt kérdés
2020. jún. 24. 16:36
1/11 anonim válasza:
De sokat termelsz!
Sok is jön, vagy a végén már semmi?
3/11 A kérdező kommentje:
Folyamatosan jön, de csak az elsőnél sok utána is jön csak kevesebb, és hígabb. Jaja az unalom miatt lehet😅
2020. jún. 24. 16:43
4/11 anonim válasza:
Nekem is ez van! Sajna. Csak nekem napi 2..
5/11 anonim válasza:
Meddig tart egy recska?
Nem fájdul be a makk meg a bűr?
Nekem be is dagadt egyszer amikor ennyit vertem.
Meg én gyorstüzelő vagyok, de az ötödik után mar intenzíven kellett vernem neki legalább 15 percig hogy el tudjak menni
6/11 anonim válasza:
Irigylem a sok időd hogy szó szerint a farkad grtrd egész nap
7/11 anonim válasza:
Mennyire?
Például egy állásinterjún,mikor megkérdezik,hogy mihez értesz.
8/11 anonim válasza:
Nem lehet az olyan rossz :) Én ennyiszer egy nap talán sosem vertem ki és most inkább másra bíznám.
10/11 anonim válasza:
Egyszer en is masztiztam 8x nap. Bar az eleg faraszto volt 😅 de szerintem tok oke amig neked oke. 21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!